Celldömölk

2014.10.10. 15:05

Demjén Ferenccel zárta kampányát a Fidesz Celldömölkön

Celldömölk - Az időjárás is kedvezett a celldömölkieknek, a Fidesz kampányzáró rendezvényén a szimpatizánsok teljesen megtöltötték a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár előtti teret.

Cseszkó Tamás

- Celldömölk a mi otthonunk. Szeretlek, Celldömölk! - ez volt a jelmondata a Fidesz kampányzáró rendezvényének. -Van esélyünk győzni, nagy esélyünk van győzni, sőt, kimondom, győzni fogunk. Győzni fogunk, mert van esélyünk, de az esélyt győzelemre kell váltani, ezért kell ott lenni mindenkinek vasárnap szavazni. - mondta több ezres hallgatósága előtt Ágh Péter, Celldömölk fideszes országgyűlési képviselője, arra kérve mindenkit, hogy a város jövője érdekében ne osszák meg szavazataikat, hanem Rozmán Lászlót és a Fidesz jelöltjeit támogassák.

Emlékeztetett: minden celldömölki szavazatára szükség van. - Óriási a tét, de nem félünk, hiszen tudjuk, nem magunk vagyunk - mondta Rozmán László, szavait óriási tapsvihar szakította többször is félbe. - Ezer tanújelét adták annak, hogy velünk vannak - köszönte meg a támogatást, hozzátéve, hogy bár az ellenfél folyamatosan fenyegetőzik, embereket járat le, ők továbbra is a szeretet és az összefogás erejében hisznek. A kampányzáró főszereplője Demjén Ferenc volt, a közönség nagy lelkesedéssel énekelte örök érvényű slágereit a Honfoglalástól kezdve a Sajtból van a holdon keresztül a Szerelemvonatig. Demjén Ferenc szintén arra kérte a celldömölkieket, támogassák a Fidesz polgármesterjelöltjét és csapatát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!