Hírek

2016.10.20. 12:31

Vasi polgármesterek, képviselők az Európai Parlamentben

Brüsszel – Marton Ferencnek, a Vas Megyei Közgyűlés alelnökének vezetésével polgármesterekből, képviselőkből álló küldöttség járt Brüsszelben. A delegáció dr. Schöpflin György európai parlamenti képviselő meghívására utazott a belga fővárosba.

Erős Zoltán

A vasiak ellátogattak az Európai Parlamentbe, ahol tájékoztatást kaptak az Európai Unió működéséről, majd dr. Schöpflin György számolt be képviselői munkájáról.

Fotó: Erős Zoltán

Dr. Schöpflin György széleskörű tevékenységét jól mutatja, hogy néppárti koordinátora az Európai Parlament Alkotmányügyi Bizottságának, tagja a Nemzetközi Fejlesztési Bizottságnak, póttagja az Európai Parlament Külügyi Bizottságának, valamint a Védelem- és Biztonságpolitikai Albizottságnak. Tagja az EP Közép-Ázsia delegációjának, valamint póttagja és az EU-Oroszország Parlamenti Együttműködési Bizottságának.

A vasi küldöttség a hivatalos program mellett részt vett egy kiránduláson is, amelynek során Nyugat-Flandria legnagyobb városába, Brugge-be látogattak, ahol megtekintették az észak Velencéjének is nevezett történelmi óvárost.

 



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!