Sport

2017.08.27. 19:35

A Csákvár csapatának most esélye sem volt

KISVÁRDA Az Aqvital FC Csákvár csapata a listavezető Kisvárda Master Good együttesének volt a vendége a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában, és háromgólos vereséggel zárt.

Káldor András

Kisvárda Master Good-Aqvital FC Csákvár 3-0 (0-0)

Kisvárda, 1100 néző

Vezette: Lovas László (Bornemissza, Garai)

Kisvárda: Molnár F. T. - Zanko, Izing, Vermes, Vári - Fodor, Lucas, Misic, Oltean - Délczeg, Lukács R. (Horváth Z., 78.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

AFC Csákvár: Horváth D. - Rétyi, Tar, Kovács G., Baranyai - Kiprich D. (Sejben, 75.), Bokros - Mészáros D., Sándor Gy., Oldal (Daróczi, 75.) - Jelena. Vezetőedző: Szanyó Károly.

Most sem ment a Csákvárnak (kék) Fotó: Koppán Viktor

Az 50. percben egy szöglet utáni kavarodásból Lukács Rajmond talált a csákvári hálóba. 1-0. A 65. percben Sergiu Oltean a jobbösszekötő helyéről, 14 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. 2-0.

A 68. percben Délczeg Gergely az alapvonalról pontosan gurított vissza, érkezett Lukács, aki a kapuba bombázott. 3-0. Az első félidőben jól tartotta magát a Csákvár, ám a szünet után a hazaiak az erdélyi Lukács Rajmund góljával hamar megszerezték a vezetést. Ezt követően teljesen megzavarodott a csákvári gárda, és a rutinos hazaiak gólokkal büntették hibáikat.

- Abszolút megérdemelten nyert a Kisvárda, és szünet után nyomában sem kaptam vissza, amit kértem a csapattól.- értékelt a lefújás után Szanyó Károly a Csákvár szakvezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!