Fotók! Átlátszóban mutogatta bájait Amanda Holden

A műsorvezetőként is ténykedő Amanda Holden képtelen volt rendesen felöltözni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amanda Holden nevét minden bizonnyal ismerik azok, akik figyelemmel követik a Hallmark csatorna műsorát.


A brit színésznő mostanság igencsak sűrűn szerepel az említett tévéadó műsorán: az ő főszereplésével készült ugyanis A vadon bűvöletében című sorozat, melynek, ha minden igaz, a negyedik évadját forgatják.

Ám a 38 éves sztárt hazájában jelenleg nem filmes pályafutása, sokkal inkább a Britain's Got Talent elnevezésű tehetségkutató műsor egyik zsűritagjaként jegyzik, és ebben a minőségében is hívják meg különféle rendezvényekre.

Láthatóan büszke a melleire

Mint történt az legutóbb is, amikor a pikáns képek készültek a nem mellékesen egy gyermekes édesanyáról.

Bár a sztár általában szexisen, ám emellett ízlésesen szokott felöltözni egy-egy nagyszabású eseményre, most mintha kissé túllőtt volna a célon.

Az Isabell Kristensen dizájner kollekciójából származó organza ruha, melyet Holden a Children's Champions Awards díjkiosztóra választott, szép volt ugyan, ám éppen a legkényesebb résznél, nevezetesen a mellek környékén túlságosan átlátszó.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Így aztán bárki, aki kellő közelségből élvezte a megjelent sztárok - egyebek közt Emma Bunton, Melinda Messenger, Lucy Pinder és Peaches Geldof, Bob Geldof lánya is tiszteletüket tették - társaságát, könnyen belefeledkezhetett a színésznő kitárt bájaiba.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hát, még amikor a ruhácska pántja vészesen megindult lefelé! Szerencsére azért nem történt kínos cicivillantás, mint az már lassan megszokott a feltörekvő vagy éppen feltűnésre vágyó sztárocskáknál. Végül is, még jóból is megárt a sok, nem igaz?

Ezt is szeretjük