Levetkőzte minden gátlását!

Képek! Gisele mezteleül pózol egy férfi magazinban!

A szépséges brazil szupermodellt most már a vízsugár sem takarja. Néhány héten belül egy férfimagazin címlapján lesz látható a milliókat érő meztelen teste.

Nézze meg szex-szimbólumok merész fotóit! képgaléria

2008.06.18 11:17rtlbulvar.hu

Kevés ma már az olyan szupermodell, aki még nem vetkőzött le egy-egy jól fizető férfimagazinnak. A recept is általában hasonló: befutnak, milliókat keresnek, majd levetkőznek, és ezután még mindig akarnak hallatni magukról, ilyenkor szerepelnek egy huszadrangú filmben, vagy mikrofont ragadnak. 

Gisele Bündchen is már kipipálhatja a népszerűség és pénz megszerzését. Most jön a vetkőzés. Igaz csak félig, a lényeget kezével eltakarva, ám mégis sokat sejtetve. 

A júliusi GQ magazin fotózásán fekete melltartót és zoknit viselt, majd ahogy belemelegedtek a témába, úgy került le a cicifix is, és a váltóruha mindössze egy szürke és egy fehér tangabugyi volt. Éppen csak egy hónap telt el azóta, hogy Gisele-t az Olang cipőreklámjában láthattuk. A szandálokat promotáló kisfilmben semmi sem takarta testét, csupán egy vízsugár. Ha így folytatja a szupermodell, ruhában már fel se fogjuk ismerni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.