Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Egészséghoroszkóp - 2009. október

Közzétéve: 2009. 10. 01. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Itt az ősz... Egészséghoroszkópunk abban nyújt segítséget, hogy mely napokon ügyeljünk jobban egészségünkre, vagy épp mikor kezdjünk fogyókúrába.
KosKos

Meglepően sok és fontos döntést, valamint hosszú távra szóló elhatározást kell meghoznod ebben a hónapban, melyek a szó szoros értelmében komoly fejfájáshoz, gyomor- esetleg emésztési problémákhoz vezethetnek, - sokszor nem fogod jól érezni magad a bőrödben. 5.-én, 11.-én, 22.-én sok odafigyelésre lesz szükséged, hogy megfelelő döntéseket tudj hozni, ezért úgy készülj, hogy ezeken a napokon minden energiatartalékodra szükséged lesz. A hónap utolsó napjaiban pihenj sokat, és ne keress kifogást! Találkozz barátaiddal, akiktől lelki támogatást várhatsz. A hónap vége már nagyon jól alakul.




Bika
Bika

Jupiter jelenléte abszolút pozitív hatással lesz mindennapjaidra, így fizikai állapotodra is, ennek segítségével könnyebben fogod végezni munkád, és kevés esélyed lesz a betegségek vagy lelki problémák felbukkanására. Most nyugodtan belekezdhetsz fogyókúrába, és ideje leszoknod a dohányzásról vagy egyéb fölösleges rossz szokásodról is. Ezek megkezdéséhez a legkiválóbb nap 4.-e. Közlekedésben viszont légy óvatos, különösen 16.-án és 21.-én, - ha teheted, inkább maradj otthon, vagy cövekelj le ott, ahol éppen tartózkodsz!




Ikrek
Ikrek




rak
Rák




oroszlanOroszlán






szuzSzűz






merleg
Mérleg





skorpio
Skorpió





nyilas
Nyilas




bak
Bak





vizonto
Vízöntő





halak
Halak
Forrás: Ezoterikus.hu