Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Heti Horoszkóp augusztus 2-től

Közzétéve: 2010. 08. 02. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika vagy Kos vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod!

  KOS    

(március 21. - április 20.)

Ne légy elégedetlen, hisz jól mennek dolgaid. Szerdán igazán jó napod lesz, párkapcsolatod is kivirágzik, vagy új szerelem léphet a képbe. Ne utasíts vissza senkit, adj lehetőséget mindenkinek a közeledésre. Amit eddig nem sikerült elérned munkában, az elkezd lassan a beteljesülés irányába mozdulni. Hétvégén menj el szórakozni, törődj sokat otthonoddal.

  BIKA    

(április 21. - május 20.)

Hétfő és kedd még kellemes, de a hét közepén szembesülhetsz azzal, hogy nem tudsz mindent irányítani az életedben, komoly akadályokba ütközhetsz. Ne ess pánikba, inkább hagyd, hogy az események most a maguk útján járjanak. Hétvégére ismét visszatér erőd és kedved, ezért mindenképpen mozdulj ki otthonról. A magányosoknak Vénusz segít, hogy megtalálhassák párjukat.


  IKREK    

(május 21. - június 21.)

A hét első két napján még tart a múlt hét lelkesedése, a második felére viszont elfogy. Ne keseredj el más emberek rosszindulatú megnyilvánulásai miatt. Ne légy önmagaddal sem elégedetlen, sem pedig kishitű. Párkapcsolatban hagyj fel a féltékenységgel, inkább tekerd el újra párod fejét. Ha még magányos vagy, csak a hétvége alkalmas új kapcsolat kialakítására.


  RÁK    

(június 22. - július 22.)

A Rákok változatos hangulatú hétre számíthatnak. Vigyázz arra, hogy ne marj bele senkibe, különösen, ha nincs is rá okod! Próbáld meg az apró örömöket is élvezni, szánj időt otthonodra és családodra. Ez a hét mindenféle tevékenység elvégzésére igen kedvező, használd ki ezt az időszakot. Menj el a hétvégén szórakozni, mulatni, ha már van párod, akkor ne tedd féltékennyé!


  OROSZLÁN    

(július 23. - augusztus 22.)

Mindig híres voltál hitedről és lelkesedésedről. Ne hagyd magadat most sem eltéríteni célodtól! Tarts ki terveid mellett bármi áron, erőfeszítéseid gyümölcsét hamarosan learathatod. Új vállalkozásra, munkahelykeresésre különösen a szerdai és csütörtöki nap alkalmas. Ha már van párod romantikus napok várnak rá, a szinglik megtalálhatják jövendőbelijüket.


  SZÛZ    

(augusztus 23. - szeptember 22.)

A Szűz szülöttek számára a hét jól kezdődik, különösen érzelmek terén történhetnek pozitív irányú változások. Azonban munka és karrier terén is jól kell teljesítened, különben könnyen konfliktusba keveredsz főnököddel, vagy kollégáddal. Foglalkozz most többet családoddal, úgyis elhanyagoltad kissé őket. A vasárnap kimondottan szerencsés nap lesz számodra.


  MÉRLEG    

(szeptember 23. - október 22.)

Sértődékeny és érzékeny leszel ezen a héten, és ez váratlan problémákat generál életedbe. Okkal, ok nélkül konfliktusokba fogsz keveredni, ezért jól teszed, ha előrelátó vagy, és bölcsen visszahúzódsz minden vita elől, mielőtt abból nagy probléma lenne. Különösen munka területén akadhatnak gondjaid, ha megengedheted magadnak, inkább vegyél ki pár nap szabadságot!


  SKORPIÓ    

(október 23. - november 22.)

Az élet nem mindig tűnik olyan unalmasnak, mint a hét első napjaiban.
Munkahelyeden ne fecsegj többet a kelleténél, mert kényelmetlen helyzetbe kerülhetsz emiatt. Ha szingli vagy, komoly az esély rá, hogy kialakulhat egy szép szerelem. A hét második felében ahhoz kapsz támogatást, hogy régóta húzódó ügyeidet elővedd, és sikeresen lezárd.


  NYILAS    

(november 23 - december 21.)

A héten nagyon érzékeny és sértődékeny lehetsz. Mindent magadra veszel, sőt igyekszel visszavágni a téged ért sérelmek miatt. Nem jársz jó úton, csak feszültséget keltesz magad körül. Inkább mihamarabb tisztázd a konfliktusokat, ne várd meg, míg nagyobb félreértés kerekedik belőle. Pihenj sokat hétvégén, igazán rád fér!


  BAK    

(december 22 - január 20.)

Bak szülöttként érezheted, hogy terveid végre kezdenek valóra válni.
Ha munkát szeretnél váltani, azt most sikerrel megteheted, kiváló időszak kínálkozik erre! Akár barátaid támogatását, segítségét is elfogadhatod! Párkapcsolatoddal minden rendben van, viszont, ha szingli vagy ezek a napok kiválóak egy szerelem megérkezésére.


  VÍZÖNTÕ    

(január 21 - február 18.)

Vénusz hatására legszívesebben visszavonulnál, hogy csak önmagaddal, otthonoddal, és megoldandó problémáiddal foglalkozz. Ha egyedül élsz, lepd meg magad valamivel, amire már régóta vágytál. A legjobb az lenne, ha szabadságra tudnál menni legalább pár napra, hogy egy kicsit lazíts, hisz az elmúlt hetek fáradalmait ki kell pihenned.


  HALAK    

(február 19 - március 20.)

Élvezd ki most azt az időt, amit pihenéssel tölthetsz! Ha családod aggódna érted, hallgasd meg a félelmeiket, hisz csak a jó szándék vezérli őket. Munka terén vigyázz a pletykákkal. Ne adj rá okot, és ne törődj a pusmogással! Ne hagyd, hogy ezek elrontsák jókedvedet! Ha barátaid találkozóra hívnak, ne mondj nemet! A szinglik számára különösen a hétvége alkalmas párkeresésre.