Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szerelmi kötés = Örök átok! Sosem szabadulsz!

Közzétéve: 2008. 10. 06. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 5718 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Ártatlannak tűnő szerelmi varázslat, melynek segítségével tévhitekbe ringatod magad, s hiszed, hogy örök szerelemben fogsz élni kiválasztottaddal...
Ez mind szép, csakhogy nem jó!

Büszkén mondhatom, hogy hetente legalább egyvalakit lebeszélek arról, hogy szerelmi kötést alkalmazzon. Ilyenkor hálás vagyok, hogy megértik mit szeretnék velük tudatni. Sokszor felteszik nekem azt a kérdést, "de amúgy meg tudnád csinálni"?
Hát persze! De szeretnék nyugton aludni, és nem akarok karmát felszedni magamra. Sem én, sem Bella nem vagyunk hajlandóak mások életét befolyásolni, - semmilyen formában!

Ez az egész szerelmi kötés história olyan ártatlannak tűnik. Hisz mi baj lehet avval, hogy két babát, - melyeket emberi tulajdonságokkal ruházunk fel, - összekötünk piros szalaggal, vagy még bevetünk egy-két extra praktikát. Nos, akkor tudd: ez bizony nem csak nem ártatlan móka, hanem egyenesen veszélyes játék.

A megkötött csomók nyomatékosítják a mágikus szándékot, legfőképpen azt, hogy a mágiáról nem tudó személy auráját, auraterét, fizikális és mentális szabadságát korlátozzuk! Ebbe Õt nem avattuk bele, nem kérdeztük meg, vajon hozzájárul-e mindehhez. A kötés, a csomók megléte komolyan befolyásolhatja a csakrák működését. A szerelmi kötés RONTÁS! Még akkor is, ha nem így hívják. A szerelmi kötés elnevezés hibás és félrevezető. Ez a szópár azt jelzi, hogy segít neked a szerelem örök meglétében, és a párkapcsolat gond nélküli fenntartásában. Tehát: tévesen erre utal, de nem ezt jelenti!

De hol van a bibi?


Két lehetőséged van: felkérsz egy "hozzáértőt" vagy "botcsinálta" boszi módjára, magad kötsz.

A "hozzáértő" mód: Nem biztos, hogy ért hozzá, de nagyon sok pénzt elkér érte, és rendszerint elfelejti felvilágosítani az ügyfelet a lehetséges eredményekről. Beígéri neki az örök szerelmet, sőt ez a típus a "feleségét/férjét visszafordítom" kategória is.

A "botcsinálta" mód: igen kínos meglepetés érheti őt, amikor szembesülnie kell azzal, hogy nemcsak a másik szerelmét/ragaszkodását/elszakadási képtelenségét erőszakolta ki, de - az érzések múlásával, - maga sem tud szabadulni! Miért? Mert a kötés mindkét félre vonatkozik!

Felbontható?

Õszinte választ vársz? Az esetek nagy többségében nem! Az erősség mérsékelhető, de a kötés teljesen sosem szűnik meg.

Ne játssz a tűzzel!

Vigyázz! Ha birtokolni akarsz valakit, az előbb-utóbb elmenekül tőled. Lehet, hogy magadhoz kötöd, de soha nem fog kapcsolatotok kiegyensúlyozott, szeretetteljes együttélésben realizálódni. Általában a testi vágy kap jelentős szerepet, és kialakul a "se veled, se nélküled" kapcsolat.

Minek a szerelmi kötés, ha egyébként is szeret? - Ha megvan a szeretet és a bizalom, nincs szükség trükkös praktikákra.
Minek a szerelmi kötés, ha már nem akar téged? - Ne vágyj olyan férfira, akinek már nem kellesz! És ne keverd össze az álmaidat a valósággal, azaz próbálj derűvel és jókedvvel megszerezni egy pasit, ne mágiával!

Utószó: tapasztaltam és láttam az elmúlt években, hogy a nyughatatlanságukat és akarnokságukat szerelmi kötésbe fullasztó emberek nagy többsége rövid időn belül megfáradt, elkeseredett és legyengült ember lesz. Legtöbbször értetlenül állnak saját sorsuk kudarcba fulladása előtt, s helyzetükre nem találnak magyarázatot. Pedig az ott hever a lábuk előtt...
Forrás: Ezoterikus.hu