Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Mennyire vagy kreatív? Tenyered megmondja!

Közzétéve: 2023. 02. 11. Írta: Zsófi & Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 477 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hol rejtőznek tenyeredben a kreativitásra és művészi hajlamokra utaló vonalak? Képeink segítenek abban, hogy a saját tenyeredben is fellelhesd ennek nyomait...

 

A terület: Kreatív

 A mutatóujjnál hosszabb gyűrűsujj -  igen nagyfokú kreativitásról árulkodik. Minél hosszabb, annál jobb! Szereted kifejezni önmagadat mindenben, amit teszel. Nagyon szokatlan és egyedi a látásmódod. Személyes varázsodnak nehéz ellenállni. Mindig hozzáteszel valami egyedit, különlegeset, személyeset az alkotásaidhoz! A te kezedből nem kerül ki semmi „átlagos”.

Ha a két ujj azonos méretű, akkor is van benned kreatív hajlam, ám ekkor szükség van egy külső, inspiráló személyre, aki néha noszogat.

Ha a gyűrűsujj jóval rövidebb a mutatóujjnál, akkor kevés a saját ötleted, inkább csapatmunkára vagy alkalmas, ahol megmondják, mit és mikor tegyél.

B terület: Érzékeny

 A finom, horizontális vonalak minden ujjad irányába különleges érzékenységet mutatnak a világ felé. Igazi tapasztaló és megismerő személyiség vagy, aki inkább a csendes és védett helyeket kedveli. A kellemes környezetben igazán ki tudod bontakoztatni kreatív ötleteidet!
Ha ezen a helyen apró, csillagszerű alakzatokat látsz, sok segítőd akad, akik támogatják ötleteid megvalósulását.

C terület: Hírnév és szerencse művészi téren

A csillag (3 vonal keresztezi egymást egy pontban) a 3 energiapont összekapcsolódására utal, vagyis hírnév és szerencse kísér majd művészi kibontakozásodban. Az első vonal az erős kreatív energiádat, a második vonal a különleges érzékenységedet, a harmadik vonal a kritikától való félelmedet jelképezi. Ez nem prófécia, egyszerű tenyérelemzés, mely utalás által felfedezheted a valódi utadat!
Ha még nem fedezted fel magadban a "művészt", épp itt az ideje!

D terület: Belső vágy és akarat

A vertikális vonal (akár egy vonal részei), mely a gyűrűsujj felé halad, azt az erős késztetést mutatja, hogy szeretnél kreatívat alkotni. Egy nagyon mély és hosszú vonal azt a képességet jelzi, hogy elérd ezt a célodat. A siker általában az írás és a beszéd terén keresendő! Minél összefüggőbb ez a vonal, annál nagyobb az esély nyilvános szereplésekre. Ha nem keresztezi ezt a vonalat sok apró vonalka, utad a művészi vagy erőteljesen kreatív pályán garantált! Ha sok a keresztező vonal, akkor is elérsz a siker kapujába, de sok akadály leküzdésével.


Tenyérelemzés, tenyérjóslás Nórával, kérj időpontot most: +36 (70) 311 61 25

 

Forrás: Ezoterikus.hu