Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Sok kilótól gyorsan? Nem lehetetlen! Receptekkel!

Közzétéve: 2018. 05. 04. Írta: Kulináris Világ
Értékelés
Ez a cikk 2221 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyszerű, finom és garantáltan súlycsökkentő: az almaecet-diéta ideális mindenki számára, aki túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy ügyeljen az álomalak elérésére!

 

A savanyú karcsúvá tesz

Otthon vagy a munkahelyen - ezzel a diétával különösebb időráfordítás nélkül szabadulhatsz meg a kilóidtól. Ezzel a zsírcsökkentő itallal játszi könnyedséggel sikerülhet felgyorsítani az anyagcseréd, lefaragja a zsírtartalékaidat és mivel melegen fogyasztandó, kellemes perceket okoz az esetleges hűvösebb napokon vagy estéken is!

Az almaecet olyan értékes összetevőket tartalmaz, mint a kalcium, kálium, pektinek. Ezeknek köszönhetően jó hatással van a gyomorflórára is. Karcsúsító és emésztést segítő hatása miatt már jó néhány év óta alkalmazzák a diétás menük kiegészítéseként. A gyomornedvek termelődését is serkenti, így hamarabb meg tudjuk emészteni a bevitt tápanyagokat is. Étvágycsökkentő hatása miatt megúszhatjuk a farkaséhséggel együtt járó kellemetlenségeket is.

És így kell csinálni…

Naponta 3 étkezés szükséges. Reggelinél még szabad a választásod, hogy mit szeretnél enni. A 3 étkezésen kívül még 2 alkalommal fogyaszthatsz az italból - lehetőleg egyszer délelőtt és egyszer délután - egy-egy pohárral.
 


Nézd meg a receptlistát is ehhez a fogyókúrás módszerhez!