Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Utazási horoszkóp 2018 nyár - te merre tartasz?

Közzétéve: 2018. 05. 07. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 2218 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hová utazol idén nyáron? Ez sokunk esetében leginkább az anyagiak függvénye, van, aki a hangulata szerint dönt. Az asztrológus viszont ezt javasolja a csillagok állása alapján…

Kos

Irány Dél-Amerika!

Idén legszívesebben az egész világot látnád, felfedeznéd és magadhoz ölelnéd. Egy kalandokkal, egzotikumokkal, látnivalókkal teli utazásra vágysz? Akkor a távolság alapvető szempont legyen...

Ideális úti célod idén nyáron: India, Kenya, Új-Zéland, Brazília, Thaiföld.

Bika

Irány Párizs és a Loire-völgye!

A legjobbra vágysz utazásaid alkalmával? Imádod a luxust, a finom ételeket, a komfortot. Idén nyáron megelégszel egy európai várossal, de csakis jó szállodában!

Ideális úti célod: Párizs, London, 5 csillagos spa hotel. Ha az előbbiek nem tetszenek akkor válassz egy földközi-tengeri hajóutat!

Ikrek

Irány Kelet!

Az energiával, izgalmakkal teli utakat kedveled, sok eseménnyel, érdekes emberekkel, lehetőségekkel és spontán programokkal. Egy igazi világváros ezt megadja neked idén!

Ideális úti célod: Malajzia, Vietnám, Indonézia, Hong Kong, Tokio.

Rák

Irány Velence és az olasz nagyvárosok!

A melegség és a kényelem döntő számodra az utazásaidnál, kevésbé a luxus. Szereted mindenhol otthon érezni magadat, de az időjárás legyen mindig ragyogó. Akkor válassz mediterrán országot úticélként!

Ideális úti célod lehet még: Fiji szigetek, San Diego, Görögország, FIrenze, Nápoly, Róma.

Oroszlán

Irány Bali, de mindenképpen a trópusok!

A meleg, napsütéssel teli időszakokat kedveled a vakációd során, s azon helyeket, ahol este tudsz bulizni, napközben pedig lustálkodni a napon, vagy az árnyékban.

Ideális úti célod: Cancun, Miami, Bali, Saint Tropez.

Szűz

Irány London vagy Norvégia!

Szeretsz aktív maradni az utazásod során is, imádod, ha mindig történik valami és izgalmas az élet. Az egyhangúság idén nem neked való!

Ideális úti célod: Párizs, Tokió, New York, Sydney, London, norvég fjordok.

Mérleg

Irány Írország!

Ha utazol, szeretnél ellazulni és relaxálni, bárhol is légy. Nincs kedved folyton úton lenni, inkább feltöltődésre vágysz. Végre lógathatod a lábad, henyélhetsz, - jó gondolatok!

Ideális úti célod: Marokkó, Írország, Ausztrália, egy eldugott sziget.

Skorpió

Irány Nepál!

Az inspiráló helyeket kedveled, amelyektől úgy érzed, hogy végre önmagad vagy, ahol kihívások, izgalmas tapasztalatok várnak. Valami olyan, amire mindig is vágytál, de még sosem érted el.

Ideális úti célod: Nepál, Kína, India, Galapagosz-szigetek, Dél-Afrika.

Nyilas

Irány egy világ körüli út!

Az élményekkel teli utakat kedveled, különösebb cél nélkül, ahol eltérő, akár ismeretlen kultúrákkal találkozhatsz. Erre tényleg csak egy világ körüli út alkalmas, például hajóval!

Ideális úti célod: vonatút Ázsián keresztül, világ körüli út stopposként, esetleg bicajjal, netán egy hajóút a Csendes-óceánon.

Bak

Irány Las Vegas és a Grand Canyon!

Az utazásaidon teljesen más emberré válsz. Örökké úton lennél, hogy sohase und el magad. Amikor célt választasz, menj olyan helyre, ahová csak kevesen jutnak el, így hazajöveteled után akár kérkedhetsz is a látottakkal!

Ideális úti célod: Yellowstone Park, Disney World, Grand Canyon, és kiruccanni Miami-ba.

Vízöntő

Irány Európa legkeletibb része!

Ha elutazol, szeretnél olyan helyre eljutni, ahol csak kevesen jártak előtted, egy különleges élményre vágysz, mely túlmutat minden elképzelhető korláton.

Ideális úti célod: Oroszország északi vagy Uráli része, Szentpétervár, orosz vadon, esetleg Alaszka, Brit Columbia, Izland

Halak

Irány Buenos Aires és Chile

Az utad során úgy akarod érezni, hogy tényleg elszakadtál végre a hétköznapi életedből, elfelejtheted a terheket, és minden csupa romantika és szépség.

Ideális úti célod: Columbia, Buenos Aires, Costa Rica, Uruguay, Venezuela

Forrás: Ezoterikus.hu