Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hogyan ismerhető fel a pedofil?

Közzétéve: 2022. 05. 24. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 739 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pedofilok a társadalom több rétegéből származhatnak - lehetnek fiatalok, idősebbek, entellektüelek, vagy egyszerű emberek, gazdagok, vagy szegények, - mégis igen hasonló karakterjegyekkel rendelkeznek.

 
Bár vannak bizonyos általános jellemvonások, melyek minden pedofil emberben azonosnak mondhatóak, azonban meglétük egyes személyeknél nem jelenti azt, hogy valóban egy pedofil hajlamú emberrel van dolgunk. Természetesen a felsorolt személyiségjegyeket vehetjük intő jelként, hogy még időben felismerjük, ha egy hasonlóan beteg hajlamú emberrel hoz minket össze a sors.

Egy pedofil karakterisztikája:

- a pedofilok legtöbbje 30 év feletti férfi
- általában szingli és csupán néhány barátja van
- ha házas, akkor a kapcsolata általában csak egyfajta házastársi közösségnek mondható, jellemzően szexuális élet nélkül
- karrierjében néhány lyuk fedezhető fel, mely valamilyen sötét múltbéli esetre utalhat.

A pedofilok szeretik a gyermekies dolgokat:

- általában elbűvölik a gyerekek és minden, amit azok csinálnak, sokkal inkább, mint a felnőtteknek való foglalatosságok
- a gyerekekkel kapcsolatban sokszor tiszta és angyali jelzőket használ, mint ártatlan, mennyei, érintetlen, romlatlan, - mely szavak tulajdonképpen igen szokatlannak és valljuk be, nem társadalmilag elfogadott normának számítanak
- szereti a gyerekeknek való játékokat, hobbikat, mint pl. a játékok- és rovarok gyűjtését, egzotikus állatok tartását, vagy a makettek építését.

A pedofilok gyakran a pubertáskor előtti gyerekeket kedvelik

- a pedofiloknak általában van egy saját kedvelt életkoruk, melyekből kiválasztják a gyerekeket. Némelyikük a fiatalabbakat, mások a kissé idősebbeket kedveli
- az egyik szobája általában gyermekies dekor elemeket tartalmaz, mely tetszhet egy számára kiszemelt gyereknek is
- sok pedofil szereti a pubertáskorhoz közeli gyerekeket, akik még tapasztalatlanok, azonban már érdeklődnek a szex iránt.

A pedofilok gyerekekkel kapcsolatos munkát választanak

A pedofil hajlamú emberek sokszor olyan hivatást választanak, ahol nap, mint nap kapcsolatba kerülnek gyerekekkel, ha másképp nem, akkor önkéntesként, de igyekszik napi kontaktus szintjére jutni a fiatalabb nemzedékkel. Sokszor olyan beosztást keres, ahol minden felügyelet nélkül lehet a gyerekekkel, mint pl. sportedzőként, vagy esetleg valamilyen oktatóként.

A kiszemelt gyerek

A pedofilok általában a szégyenlős, visszafogott és magányos gyermekeket kedvelik, akiknek valamilyen gondjuk van otthon, esetleg nem kapnak elég figyelmet a családjuktól. Õk aztán megadják a kicsinek a megfelelő figyelmet, ajándékokat, élményeket, minden olyan együttlétet, mely fontos lehet egy gyereknek, pl. állatkert-látogatást, vagy elhívják őket cukrászdába.

Az ártatlan manipulációja

A pedofilok komolyan kidolgozott terv alapján dolgoznak és nem is olyan ritka, hogy először a barátokat nyerik meg maguknak. A gyereknek általában úgy imponálnak, hogy érettnek, vagy különlegesnek mondják, és olyan figyelmet adnak nekik, mintha egy hasonló korú felnőttel beszélnének. Gyakoriak köztük a felnőttes játékok, vagy mutathatnak nekik akár 18+-os filmeket is, esetleg képeket, vagy rávehetik őket alkohol- vagy drogfogyasztásra is.

A Stockholm szindróma

Nem ritka, hogy a gyerek érzelmeket táplál majd csábítója iránt és vágya, hogy az elfogadja, támogassa őket, vagyis megteszik, amire kéri őket, csupán annak elismerése, szimpátiája végett. Egy idő után tudják, hogy mi az, ami a pedofil uralkodójuknak jó és mi az, ami nem.

Az egyedülálló szülő

A pedofilok sokszor kerülnek közeli kapcsolatba gyermeküket egyedül nevelő szülőkkel azért, hogy a gyerek közelébe férkőzhessenek. Ha aztán lakáson belül vannak, már könnyű a gyerek manipulációja, főleg, ha a szülő dolgozni megy, ez rengeteg időt és esélyt jelent egy pedofil ember számára. Ilyenkor sokszor a félelem, a bűntudat és a szeretet érzetét keltik a gyerekben, hogy elbizonytalanítsák őt.

A legyőzés

A pedofilok igen erős védelmi körrel rendelkeznek és nagy türelmet igényel, ha kapcsolatot  akarunk kialakítani velük. Nem szokatlan, hogy egész listájuk van azokról, akik potenciális áldozataikká válhatnak. A tetteiket nem tartják általában rossznak, azt gondolják, hogy a szex a gyerekekkel egészséges. A pedofiloknál általában egész sor pornográf anyagot találhatunk, melyek közül néhány felvétel az áldozatukról készült. Az egyik lehetséges leleplezés, ha a gyermek felnő és később felismeri a tett negativitását és felismeri a bűnöst.
Forrás: Ezoterikus.hu