Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szerelmi horoszkóp márc. 28. - ápr. 3.

Közzétéve: 2023. 03. 28. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 431 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 

Kos

A héten nagyon kalandvágyó vagy, annyira, hogy a szerelem nem a legfontosabb szerepet játssza számodra. A szabadság most mindennél előrébb való, vagyis a legjobb ötlet az lenne, ha kiruccannál valahová, ha lehet, minél messzebbre. A csillagok is csak jót kívánnak neked. Ha a tükörbe nézel, valóban elégedett vagy a látvánnyal.

Heti hódító tipp: Nyugodtan domborítsd ki a függetlenség utáni vágyadat, így megzabolázhatatlannak tűnsz majd!

Heti színtipp: ámbrazöld

Heti helyszíntipp: könyvesbolt

 


 

Bika

Vénusz és Mars igencsak befűt nálad. Ez csodásan érzelmes napokat ígér számodra, melyek igen intenzívnek ígérkeznek, akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy. Maradj nyugodt és hagyd, hogy a dolgok egyszerűen beköszönjenek az életedbe!

Heti hódító tipp: Spontaneitás!

Heti színtipp: korall

Heti helyszíntipp: kávézó




Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Ikrek

Az uralkodó Jupiter hatásnak köszönhetően néhány dolog könnyen félresiklik az életedben. Beszélj róla partnereddel, vagy bizalmasoddal! Ketten biztosan találtok valami megoldást majd, vagy legalább egy ötletet, mely megkönnyíti majd a minden napjaidat!

Szingliként ne a kényszeres pártalálás, hanem a türelem legyen most iránymutatód!

Heti hódító tipp: Légy őszinte és ne félj a szemezéstől!

Heti színtipp: mályva

Heti helyszíntipp: virágpiac

 


 

Rák

Pontosan tudod, hogy mit akarsz, ez azonban nem jelenti azt, hogy minden a kedved szerint is halad. Azonban nincs okod rá, hogy elégedetlen légy! Hagyj magadnak időt és élvezd egyszerűen a pillanatot! kedvesed majd rásegít...

Szingliként sok flörtben lesz részed, de tudd megkülönböztetni a lényegest a lényegtelentől!

Heti hódító tipp: Az esendőség nagyon vonzó egy férfi szemében!

Heti színtipp: fehér

Heti helyszíntipp: uszoda

 


 

Oroszlán

Jupiternek köszönhetően a napokban különösen nyitott vagy és másokhoz is teljesen odaadóan viszonyulsz. Különösen szingliként élvezheted most a flörtölést és az új kapcsolatok kialakítását. Azért ne vidd túlzásba!

Heti hódító tipp: Engedd szabadon gyöngyöző kacajodat!

Heti színtipp: aqua

Heti helyszíntipp: buli, bár és diszkó

 


 

Szűz

Uránusz félreértéseket szít életedben, mely könnyen veszekedésekhez is vezethet. Érdemes ezért a kompromisszumkészségedet kicsit erősíteni és időt szánni a kettesben eltöltött intim órákra! A szingliknek is érdemes most kicsit visszafogniuk magukat, ha valaki egyértelműen ajánlatot tesz, nem melegebb éghajlatra kell küldeni, hanem kedvesen tájékoztatni...

Heti hódító tipp: A hallgatagság akár rejtélyesen vonzó is lehet

Heti színtipp: barna

Heti helyszíntipp: park

 


 

Mérleg

A Jupiter és a Nap jóvoltából kellemes hétnek nézel elébe. A párkapcsolatban élők tökéletesen jól érzik magukat a bőrükben és minden szabad percet örömmel töltenek el együtt. A szingliknek jó esélyeik vannak arra, hogy megtalálják a tökéletes párjukat, akár már a hét közepén!

Heti hódító tipp: Csodásan főzöl, csábítsd el tudományoddal a kiszemeltedet!

Heti színtipp: bézs

Heti helyszíntipp: opera, színház

 


 

Skorpió

A harmónia most napi téma lesz nálad. Partnereddel egy hullámhosszon vagy, s általában a véleményetek is egyezik mindenben. A szinglik végre megismerhetnek valakit, akikkel hasonlóak az életről alkotott elképzeléseik. Nem is akármyennyire...

Heti hódító tipp: Légy karizmatikus a vélemény nyilvánításban!

Heti színtipp: piros

Heti helyszíntipp: irodalmi est

 


 

Nyilas

A romantika már nem várat sokat magára. Mindig van valami, ami megzavar és a partnered mintha semmit nem tenne helyesen. Légy egy kicsit toleránsabb és teremts te magad is kellemes atmoszférát!
Szingliként több randimeghívásod is adódhat, válaszod legyen igen, tanulj és tapasztalj, de a nagy szerelemnek még nem jött el az ideje.

Heti hódító tipp: A megértés és a hallgatni tudás nagyon szimpatikussá tesz.

Heti színtipp: rózsaszín

Heti helyszíntipp: sportaréna

 


 

Bak

Végre itt van a tavasz és gondoskodik több száz pillangó repkedéséről a gyomrodban. Tudod, ez az az érzés, ami megbizserget egy jóképű fickó láttán… Főleg a szingliknek lesz alkalmuk a héten többször is eljárni szórakozni és a legjobb, ha mindig nyitva tartják majd a szemüket is! Érdekes találkozások, izgalmas flörtök várnak rád!

Heti hódító tipp: Légy magabiztos, de őrizd meg szerénységedet!

Heti színtipp: nude

Heti helyszíntipp: mindenhol, ahol bulit tartanak

 


 

Vízöntő

A szerelmi konstellációk most nem igazán aktívak, ami azt is jelenti egyben, hogy eljött az ideje, hogy kezedbe vedd a saját boldogságodat és teljesítsd a saját vágyaidat. A szingliknek érdemes ezen a héten inkább a barátokkal foglalkozniuk, mint, hogy partner után kutakodjanak!

Heti hódító tipp: Add meg magad az élet adta lehetőségeknek, ne vágyj folyton valami másra!

Heti színtipp: matrózcsíkos

Heti helyszíntipp: baráti találkozók, konferenciák

 


 

Halak

Mars hatására kicsit rád köszönt a mindennapok valósága és észreveszed azt is , hogy a partnered sem teljesen tökéletes. Légy egy kicsit toleránsabb, hisz neked is vannak hibáid, melyek felett ő huny szemet! Szingliként élvezd a tavaszt, és ne búslakodj, ha épp semmi nem történik a napokban. Majd jövő héten...

Heti hódító tipp: Fejezd ki nőiességedet ruházatoddal!

Heti színtipp: sárga

Heti helyszíntipp: intim helyek, mint az otthonod, vagy a barátaid lakása.

Forrás: Ezoterikus.hu