Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

SZÚTRÁK Öröknaptár

Közzétéve: 2008. 09. 17. Írta: Édesvíz Kiadó Forrás: Arteregó
Értékelés
Ez a cikk 5738 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szepes Mária majd százéves tapasztalatának esszenciájából készült ez a válogatás. Nemcsak egy évre kínál útmutatást, hanem egész életén át elkísérheti az Olvasót.
Szepes Mária
SZÚTRÁK Öröknaptár

A 100. születésnap emlékére

365 gyógyító üzenet az év minden napjára
(meditációs asztali naptár díszdobozban)

Szepes Mária majd’ százéves tapasztalatának esszenciájából készült ez a válogatás, amely nemcsak egy évre kínál hasznos útmutatást, hanem egész életén át elkísérheti az Olvasót. Időtlen törvényszerűségek felvillantásával válaszol az örök emberi problémákra. Szepes Mária azt vallotta: “A világegyetem tele van csodákkal, de kevés szűrődik át a beszűkült emberi tudatba. Legfeljebb álmodunk róla. De minden titkába beavatja azt, aki elgördíti az akadályokat.”A szútra ilyen, homályból kivezető fonalat, vezérfonalat jelent. A szútrák öröknaptárkülvilág és belső folyamataink között teremt harmóniát. Tömör szerkezetében letisztult életbölcsességek elevenednek meg. Van, amelyik a mindennapok szintjén rejt részleges igazságokat, és van kozmikus távlatokat kondító szútragong. Megfelelő mértékben adagolva orvosság. Összekapcsolja egyik embert a másikkal, az egyént az éggel és a méllyel, a külsőt a belsővel, az elkülönültet a mindenséggel.

Kiadványunk belső párbeszédre hív. Végső soron e beszélgetés időtlen idők óta folyik az örök Szellemmel, Isteni Énünkkel – ha tudatosítjuk, ha nem. Indíthatjuk a napot Szepes Mária egy-egy gondolatával, de kérdezhetünk is tőle. Nem jóskönyv, mégis nagyszerű játékteret enged a világban és önmagunkban eligazodni kívánó, megismerni vágyó szellemünk számára. Kérhetünk tőle tanácsot is egy bizonyos helyzetre. Fogjuk két kezünkbe az öröknaptárt. Csendesítsük el magunkat, csak a kérdést tartsuk tudatunkban, s nyissuk fel valahol. Ha kevésnek érezzük a választ, rásegítő üzenettel tehetjük érthetőbbé. E kölcsönviszonyból nagyszerű lehetőségekre pillanthatunk, amelyek elrendező folyamatok sorát indíthatják el életünkben. Hol helyes pozitúrát ajánl egy problémás személyközi viszonyban, hol benső rögzültségeinktől való szabadulásunkhoz növeszt szárnyakat. Van, amikor elnyugtat, megpihentet egy gondolattájon, vagy eleven természeti képpel üdít fel. Oldja félelmeinket, ébreszti eszméletünket, az örök életet hirdeti.

Kiadó: Édesvíz
Forrás: Arteregó