Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

6 pimaszul egyszerű SZEXtipp

Közzétéve: 2008. 09. 19. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Psszt! Titok! Csak halkan! Mi az, amire a férfiak vágynak, de soha nem merik kérni a párjuktól? Megkötözés? Jégkocka? Valósítsd meg az álmait erőfeszítés nélkül!
Apróságok, semmi extra. Az emberek - különösen a férfiak nagy többsége, - sokat fantáziálnak, de ahhoz már kevés veszi a bátorságot, hogy el is mondják, mit szeretnének... De az is biztos: megdöbbentően nagy meglepetést okozhatsz, ha egyszer-egyszer megleped, s Te magad kezdeményezel!

Suttogj a fülébe!

Vágyakat. Kívánságokat. A férfiak imádják, ha egy nő kezdeményező a szexben. Ha valamit, hát azt nehezen viselik, ha egy darab faként fekszel alattuk. Ha netán még extra vágyakat is a fülébe súgsz, garantált a hatás. Ne félj elmondani, mi jó neked. De soha ne utasítgasd a pasit, használj lágy, erotikus hangot. Ha vannak határok, melyeket szóban még sosem mertél átlépni, hát legyen ehhez is bátorságod! Próbáld ki egyszer a telefonszexet... Garantált a hatás!

Azok a csodás mellbimbók!

Tévedsz, ha úgy véled, csak a nők reagálnak érzékenyen arra, ha a mellbimbójukat izgatják, ugyanis ez a pasik esetében is kiemelt fontosságú erogén zóna! Finom masszírozással, óvatos szívogatással, apró harapdálással fokozhatod a kéjes érzést. Ha látszik, hogy jól esik neki a kényeztetés, szünetekkel ismételd meg a műveletet! Használd jégkockát! A lehűtött bimbók a meleg lehelettől extra érzékennyé válnak.

Gúzsba kötés!

Kotorj elő a szekrény aljáról 1-2 sálat vagy selyem nyakkendőt. Nagy általánosságban elmondható, hogy a pasik imádják forró, felhevült testükön a hideg selyem érintését. A kötözés előtt többször is végighúzhatod bőrén a kendőt, a hatás nem marad el! A kötözés mindig legyen körültekintő, semmiképpen sem szoros, vagy fájdalmas! Tulajdonképpen a kiszolgáltatottság érzése fog igazán tetszeni neki! Miután átveszed az irányítást, feled el a félénkségét, különben az egész elveszti izgalmát, és a pasi is lelohadhat…

A nagy hőmérséklet-ingadozás!

Akár előjátékként is nagy hatással lehet a férfira, ha hideg-meleg váltófürdőt vesztek, ugyanis a hirtelen hőmérséklet-ingadozás a szexuális vágyakat is az alaposan felgerjeszti. Orális játékok előtt is igen érdekes hatással lehet a férfira, ha az altestére egy kis adag hideg vizet locsolsz. Természetesen, ha ezek után megérzi a szád melegét, az maga lesz a felemelő „pokol”. Ennek egyébként egyszerű biológiai okai vannak: a hideg hatására a hirtelen összehúzódó, majd a melegre megnövekedő péniszben sokkal intenzívebb lesz a vérkeringés, és ettől elérheti a maximális nagyságát, akkorát, mint talán még soha! Itt is használhatod a már bevált jégkocka receptet.

Hátsó fertály...

A legtöbb férfi szeretné kipróbálni az anális szexet, de nem merik ezt bevallani. Az egyik legfőbb akadály az lehet, hogy úgy vélik, partnerük esetleg homoszexuálisnak tartja őket, ha beismerik erre vágynak. Szakemberek óvatosságra intenek ezzel a szexuális együttlétformával kapcsolatban, mert ezek az izmok nehezen húzódnak vissza, és ez idősebb korodban kellemetlen problémákhoz vezethet! Síkosítóval, nagy körültekintéssel azonban bátran lehet vele próbálkozni. Ügyeljetek a higiéniára, és csak akkor kezdjetek neki, ha mindkét fél nyitott erre!

Az egyik elment vadászni, a másik meglőtte… ujjbirizga felsőfokon

Kevés pasit hagy hidegen, ha egy nő az ujjukat szopogatja, harapdálja. Ez a testi érintkezési forma az orális szex gondolatát erősíti, de az érintéssel együtt járó érzés sem utolsó számukra! A rengeteg idegvégződés üzenetek ezreit juttatja az agyba, és az izgalom is a tetőfokára hág. Ennek az apróságnak egy nagyon fontos jelzője akad: lassúság!