Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Januári horoszkóp

Közzétéve: 2010. 12. 31. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Kint a tél tombol, a hideg egyre nehezebben viselhető! Mit ír a havi horoszkópod? Most megtudod! Csak olvasd el a titkokat, jelzéseket, és vedd hasznukat instrukcióinknak...

  KOS    


(március 21. - április 20.)

Az újév első napjai tartogathatnak néhány kellemetlen meglepetést is. Egy barát vagy ismerős, kolléga kellemetlen helyzetbe sodorhat. Éppen ezért, muszáj elhatárolódnod, akár a legközelebbi ismerőstől is, ha úgy alakul, - még akkor is, ha érzelmileg ez megvisel. Ne hagyd, hogy ez a te életedre is rányomja a bélyegét. Törekedj arra, hogy minél jobban kihasználd az individuumodat, mert így távol maradhatsz a problémáktól.

Kedvező napok: 6, 14, 27, 28, 31.


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

A bolygók együttes és jótékony hatásának köszönhetően úgy érezheted, kissé fellélegezhetsz. Problémáid egy része a múlt homályába vész az óévvel együtt. Bár egy nyomasztó családi probléma felmerülhet, és noha leküzdhető a gond, minden tudásodat és akaratodat össze kell szedned ahhoz, hogy megtaláld a megoldást. Valaki sokkal jobban függ ugyanis tőled, mint ahogy azt gondolnád, és az ő számára te jelentheted a legfőbb kapaszkodót.

Kedvező napok: 3, 7, 18, 23, 30.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Meglepően szélsőséges érzelmek dúlnak benned január elején – köszönhetően Mars erőteljes hatásának. Ez a lelkileg felzaklató időszak számos kellemetlen szituációba sodorhat. Nem ártana végre észrevenned, hogy sok minden megváltozott körülötted, leginkább különböző emberi kapcsolataidat illetően. Legokosabban akkor cselekszel, ha új barátok után nézel. Vásárolj könyveket, magazinokat, amik hozzájárulnak tudás- és ismeretanyagod bővítéséhez.

Kedvező napok: 5, 8, 13, 26, 27.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Új év, s végre egy régi, eddig dédelgetett álmod teljesülhet, - ne halogasd a kezdést! Egy korábbi tevékenységért megkaphatod a méltó elismerést, megbecsülést és akár hírnevet is, sőt akár az is előfordulhat, hogy egy komolyabb pozícióba kerülsz, annak minden előjogával együtt. Valóban jelentős változások várhatóak az életedben az újévet illetően, szerencsére túlnyomórészt pozitív irányban. Ha új munkát ajánlanak neked, azt se utasítsd vissza!

Kedvező napok: 8, 14, 17, 20, 24, 25.


  OROSZLÁN   


(július 23. - augusztus 22.)

Hirtelen nagyon megszaporodnak elvégzendő feladataid, s az is fontos, hogy különösen nagy figyelmet fordíts mindennapos dolgaidra, illetve a munkahelyeden, esetleg egyéb helyen betöltött szerepeidre. Sok, fontos beszélgetésre kerülhet sor mostanság, és csak a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz a kitűzött célok eléréséhez vezető úton. Ügyelj arra, hogy ne kerülje el semmi a figyelmedet. Szerelemben január utolsó napjai tartogatnak izgalmakat.

Kedvező napok: 6, 14, 16, 22, 26, 31.


  SZÛZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Az új év nem marad el új izgalmakban, fontos, hogy alapos körültekintéssel kezd meg a 2011-es évet, ne viselkedj meggondolatlanul vagy felelőtlenül, és ne tégy olyan dolgokat vagy kijelentéseket, melyeket később könnyen megbánhatsz. Az esetleges felelősségérzet nélküli viselkedésed ráadásul egy nagyobb nézeteltérésre is okot adhat. Sokkal okosabban tennéd, ha inkább ragaszkodnál ahhoz a szerephez, amely eddig megfelelőnek bizonyult az életedben.

Kedvező napok: 7, 11, 15, 17, 29.


  MÉRLEG   


(szeptember 23. - október 22.)

Meglehetősen fontos információk birtokába juthatsz az év elején, olyan dologról szerezhetsz tudomást, melyek nem feltétlenül tartoznak rád, és ezekkel nem is szabad visszaélned, s abba a hibába sem eshetsz, hogy ez esetleg elbizakodottá tegyen! Továbbra is fordítsd a lehető legtöbb időt és energiát a családi ügyek elintézésére, különösen akkor, ha gyermekeid képzéséről is szó lehet. Van valaki a környezetedben, akinek boldogulása részben azon múlik, hogy Te mennyire tudod ösztönözni őt…

Kedvező napok: 6, 11, 14, 18, 20, 30.


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Ne támassz túl magas elvárásokat 2011 első havával szemben, de családtagjaiddal, szeretteiddel szemben sem. Közvetlen környezeted szinte bármit megtenne azért, hogy a kedvedbe járjon, mégis a jövőben ez elégedetlenkedéshez és sértődéshez vezethet. A megoldás az, ha egy kicsit engedékenyebb leszel, bármiről is legyen szó. Egy váratlanul érkező információ igencsak kihozhat a béketűrésből, ezért szükség lesz az átlagosnál több toleranciára a tél leghidegebb havában.

Kedvező napok: 8, 10, 16, 21, 27, 29.


  NYILAS   


(november 23 - december 21.)

2011 számos újdonságot hozhat számodra, összefoglalva: egy meglehetősen változékony, mégis inkább pozitív időszak veszi kezdetét, lesz benne jó és kevés rossz egyaránt. Meglehet, hogy emberi kapcsolataid jól működnek, néhány figyelmetlen cselekedet mégis negatív hatással lehet. Hajlamos leszel arra, hogy magadba fojtsd problémáid, pedig családod, barátaid esetleg segíthetnének. A karriered is hangsúlyos szerepet kap januárban.

Kedvező napok: 4, 8, 17, 23, 27.


  BAK    



(december 22 - január 20.)

2011 első havában meglehetősen sokat kell majd improvizálnod ahhoz, hogy felül tudj kerekedni a megoldandó problémákon, bár sajnos még így sem teljesen biztos, hogy megtalálod mindegyikre a jó megoldást. Most, hogy vége a karácsonyi és szilveszteri felhajtásnak, végre fellélegezhetsz, pihenhetsz kicsit. Nagy tervek fogalmazódnak meg most benned, különösen a családodat és egyéb emberi kapcsolataidat illetően.

Kedvező napok: 6, 7, 9, 13, 18, 25.


  VÍZÖNTÕ    


(január 21 - február 18.)

Ismét egy új évkezdet, nagyszerű lehetőségek! Már január legelső napjaiban szükséged lesz ismert és rejtett képességeidre, mivel több olyan feladattal kell megbirkóznod, melyek nagyfokú kreativitást igényelnek. Számíts arra, hogy az elvárások igen magasak lesznek, különösen az újév beköszönte miatt, hiszen ebben az időszakban nincs túl sok kedved a hajtáshoz. A téged körülvevő embereknek sem kis erőfeszítésébe fog telni, hogy a helyes irányba tereljenek.

Kedvező napok: 7, 9, 11, 23, 29.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Az újesztendő rengeteg lehetőséget is tartogat, azonban különösen figyelj oda arra, hogy ne maradjon egyetlen feladat sem elvégzetlenül, különben nagyon hamar feltorlódnak az elvégzetlen munkáid január folyamán. Otthon is meg kell birkóznod néhány kisebb problémával, az ünnepek alatt ellustult családodra pedig nem számíthatsz. Már a hónap első napjaiban kiváló lehetőség nyílik meg előtted, amely pompás hatással lehet karrieredre.

Kedvező napok: 3, 6, 15, 21, 26, 30.

Forrás: Ezoterikus.hu