f1

2015.02.22. 13:54

Horner szerint a Manor megérdemli, hogy visszatérjen

Ragaszkodna a Marussia visszatéréséhez

Vámosi Péter

Fotó: Tajthi Andrea/ Motorsport Csatorna

Annak ellenére, hogy a Force India jogi úton akadályozná a csapat "Manor" néven történő visszatérését, a csapat a visszatérésén fáradozik, még ha a tavalyi autóval is kezdenék meg a szezont.

A Williams csapat már kinyilvánította, hogy örömmel venné ha a Manor visszatérne, tegnap a Red Bull csapat főnöke, Christian Horner adott hangot annak, hogy megérdemlik a helyüket a Forma-1-ben. A brit a Skynak nyilatkozott:

"1992-ben John Boothnál versenyeztem. Ő nagy harcos, és versenyző típus. Biztos vagyok benne, hogy ő is, és a srácok keményen dolgoznak azon, hogy visszatérjenek a rajtrácsra. Megérdemelnék az esélyt. Jó, hogy sikerült újra megszerezniük a Ferrari támogatását, és támogatják őket motorokkal, illetve hogy vannak ott még értelmes emberek, akik pénzzel is megtámogatták őket, hogy jó irányba haladjanak. Beszéltünk a srácokkal, sokat mi nem tudunk tenni értük, nem használják semelyik alkatrészünket sem. Mindenesetre a Forma-1 sokszínűségének jót tenne, ha 20 autó lenne a rajtrácson 2015-ben."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!