Rendőrségi

2015.03.08. 18:12

Felrobbant a vízmelegítő, tűz ütött ki a helyiségben Sárváron

Sárvár - Tűz keletkezett vasárnap délután egy körülbelül nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház egyik helyiségében a Vas megyei Sárvár település külterületén.

A tűzhöz percek alatt kiérkeztek a város hivatásos tűzoltói, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

A Vas Megyei Katasztrófavédedelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint az elektromos vízmelegítő robbant fel egy nyolcvan négyzetméternyi alapterületű szőlőspincében március 8-án délután, a sárvári hegyközség közelében. A robbanás hatására az egyik helyiség ablakai kitörtek, tűz keletkezett és az épület füsttel telítődött.

A sárvári hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, eloltották a még izzó részeket, majd átszellőztették az egész épületet. A tűz keletkezésének idején senki nem tartózkodott a házban, így személyi sérülés sem történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!