Sport

2015.03.22. 19:50

NB III.: gólgazdag meccsen kapott ki a Sárvár

Címkék#Sárvár FC

Balatonfüred - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Sárvár a jó erőt képviselő Balatonfüred vendégeként gólgazdag, izgalmas meccsen kapott ki.

Tóth Gábor

Balatonfüredi FC -Sárvár FC 4-3 (2-0). Balatonfüred, 100 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Görög.

Sárvár: OSVALD Potyi (Koronczai, 61.), RÓZSA, Rajos, Ambrus Tancsics (Csákvári, 45.), Devecsery Mavolo (Pupp, 80.), Máthé, Tóth L. Kocsis. Edző: Takács Gábor.

Gólszerzők: Nagy R. (24.), Switzer (33.), Pavlitzky (46.), Csákvári (72., öngól), illetve Mavolo (63.), Tóth L. (70.), Rózsa (78.).

Az első félidőt átaludta a Sárvár, könnyedén tett szert kétgólos vezetésre a házigazda. Sőt a második félidőt is góllal nyitotta. De időközben rendezte sorait a vasi gárda, rohamozott gőzerővel, rúgott is két gólt, az egyenlítését harcolt amikor a menteni igyekvő Csákvári összehozott egy öngólt. A Sárvárban volt még erő a szépítésre igaz, a hazaiak veszélyesen kontráztak, Osvaldnak akadt védenivalója , de egyenlíteni már nem tudott.

Takács Gábor: -Az első félidőben kritikán aluli volt a hozzáállásunk, a másodikban már elfogadhatóan fociztunk. De az a csapat, amelyik idegenben rúg három gólt, és nem tud nyeri, megérdemli a sorsát, a vereséget.

További eredmények: Mosonmagyaróvár -Rákosmente 0-2, Nagyatád- III. Kerület 2-0, Győri ETO II. Tatabánya 0-0, Diósd -Dorog, Budaörs- Csepel 3-1, BKV Előre -Újbuda 2-2.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!