Kultúra

2016.08.26. 19:25

Szombaton ismét irány a Liget!

Dunaújváros - Mint már megszokhattuk, a nyár végén ismét sokszínű programkavalkád várja a színházi világ kedvelőit a Bartókban és a Petőfi Ligetben. Kőszínházi startelőzetes.

Balla Tibor

Már szombaton délután öt órakor elkezdődnek a programok a Ligetben. Elsőként a Vitéz László vándorúton című bábelőadást kínálják a legkisebbeknek. Ebben Kemény Henrik három történetét: az Elásott kincs , az Itt nem szabad énekelni és a Csodaláda című etűdöket fűzi össze egy előadássá Tatai Zsolt színművész.

Szombaton ismét zenés és színházi kínálat várja az érdeklődőket Fotó: Ady Géza

Délután hattól A Bartók! címmel a színház társulatának zenés évadindító összeállítása hallható és látható kuplékkal, sanzonokkal és musical dalokkal. A folytatásban ismét a kicsiknek kedveznek, méghozzá az Az élet kenyere című bábjátékkal, melyben a Tatay Színház művészei három meséből fűznek össze előadást - az összekötő kapocs: a kenyér. A nap az InFusion Trio nyolckor kezdődő koncertjével zárul szombat este.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!