Csepreg

2016.10.09. 20:01

A legifjabb csepregiek

Csepreg - Ismét útra kelt Vlasich Krisztián polgármester, hogy meglátogassa a csepregi újszülötteket.

Cseszkó Tamás

- Nemrég teremtettünk hagyományt azzal, hogy igyekszem minden újszülöttet meglátogatni - mondta Vlasich Krisztián. - Jó látni, hogy az elmúlt időszakban is gyarapodott a településünk, úgy érzem, mindent megteszünk azért, hogy támogassuk a fiatalokat a családalapításban - húzta alá a városvezető, aki ezúttal sem érkezett üres kézzel az apróságokhoz, pelenkatortával kedveskedett a látogatás során. Hollósi Krisztina és Kovács Péter lányát, Bellát már nagyon várta a kétéves testvére, Botond is.

A karjában Bellát tartó Hollósi Krisztináékhoz is ajándékkal érkezett Vlasich Krisztián. A polgármester karján Krisztináék fia, Botond  Fotó: Cseszkó Tamás

Pereznyák Klaudia és Németh Ákos kisfia, Patrik is bearanyozza szülei és testvére mindennapjait. Varga Eszter és Vígh Ádám nagy-nagy örömére megszületett Máté, Sárközi Marcselló András érkezését pedig Lakatos Edit és Sárközi Roland várta nagyon. - Bízom abban, hogy közös munkánk eredményeképpen egyre jobb feltételeket tudunk teremteni annak érdekében, hogy a csepregi fiatalok minél több gyermeket vállaljanak. Azon dolgozunk, hogy olyan települést építsünk, ahol jó élni, és ahol kiválóan lehet boldogulni - fogalmazott Vlasich Krisztián.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!