Foci

2014.04.10. 16:05

Megyei III: hét végi program

Zala megye - A hét végén újabb fordulót rendeznek a megyei labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában. Északon, délen és keleten is megmérkőzik egymással a második és a harmadik helyezett, a Kávás a Csatárt, a Bagola a Miklósfát, míg a Rezi a Sármelléket fogadja vasárnap.

Bozó Péter

Északi-csoport, 22. forduló:

Vasárnap, 15:30: Zalacséb- Baktüttős, Tarr Sprint Andráshida II- Gépalk Salomvár, Pölöske- Babosdöbréte, Kávás- Csatár, Botfa -Becsvölgye, Sárhida- Zalaháshágy.

Déli-csoport, 18. forduló:

Vasárnap, 15:30: Bagola- Miklósfa, Bázakerettye -Sand, Bajcsa- Petrivente, Sormás- Pogányszentpéter, Eszteregnye -Palin.

A Letenye II -Murakeresztúr mérkőzést későbbi időpontra halasztották.

Közép-csoport, 18. forduló:

Szombat, 15:30: Gellénháza- Kemendollár, Nagylengyel -Bagod.

Vasárnap, 15:30: Zalaboldogfa- Nemesrádó, Pacsa -Bocfölde, Alsónemesapáti- Németfalu, Csonkahegyhát- Lansystel-AF Páterdomb II.

Keleti-csoport, 18. forduló:

Szombat, 15:30: Hévíz -Zalavár.

Vasárnap, 15:30: Kehidakustány- Zalakoppány, Zalaszentlászló -Karmacs, Rezi- Sármellék, Tekenye- Sümegcsehi, Zalaszántó- Vindornyaszőlős, Óhíd -Zalacsány.

Nyugati-csoport, 14. forduló:

Vasárnap, 15:30: Petrikeresztúr- Pusztaederics, Zalabaksa- Lenti TSZ, Tormafölde- Bárszentmihályfa, Lovászi -Szilvágy, Mumor- Csömödér-Kissziget, Zalatárnok- Pórszombat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!