Sport

2014.04.15. 13:10

Hazai duó nyerte az utolsó fedett pályás viadalt

Nagykanizsa - Huszonhat (nem csak helyi) páros vetélkedett a dél-zalai teniszezők fedett pályás amatőr nyílt versenysorozatának záró, hetedik viadalán. Az utolsó fordulóban a helyezésekért dupla pont járt.

Ezúttal újra nagykanizsai győzelem született, miután hatalmas csatában győzött a Halász Dávid-Vukics Balázs duó a Nagy Csaba-Kovácsik Rudolf (Nagykanizsa-Budapest) páros ellen.

Vukics Zsolt (balról) és Halász Dávid. Az összetett első két helye is az övék lett. Fotó: Zalai Hírlap

Az utolsó forduló végeredménye: 1. Halász Dávid-Vukics Balázs (Nagykanizsa), 2. Nagy Csaba-Kovácsik Rudolf (Nagykanizsa-Budapest), 3. Bernát Emil-Gál Gábor (Nagykanizsa) és Szakács Attila-Minor Levente (Zalaegerszeg-Nagyatád). A vigaszág végeredménye: 1. Ombódi Károly-Baranyás Zoltán (Nagykanizsa), 2. Pápa Sándor-Pápa Valentin (Nagyatád), 3. Péntek István-Vukics György (Nagykanizsa) és Aracsi Zoltán-Boros László (Nagykanizsa).

A szezon pontversenyének végeredménye hét forduló után: 1. Halász Dávid 155 pont, 2. Vukics Balázs 150, 3. Nagy Csaba 128, 4. Minor Levente és Szakács Attila 110-110, 6. Perendy Tamás és Bernát Emil 82-82.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!