Sport

2014.04.23. 15:45

Lakatos Rajmi aranyérme

Múlt héten szerdától szombatig Nagykanizsán rendezték az országos ökölvívó diákolimpia döntőt. Fehérvárról a Varkocs György Box Club színeiben Lakatos Rajmund aranyérmes lett.

Matók János

Turós Arnold edző, és Lakatos Rajmund, az aranyérmes bajnok

Bojtos Csaba élete első hivatalos mérkőzését vívta, és sikerrel vette az első akadályt: első menetes technikai KO-val győzött. Kezdőket nem szoktunk elvinni ilyen eseményre de Csaba eddigi bemutató mérkőzései közül még egyet sem vesztett, és van olyan képességű, hogy a ragadozók között is tudjon magára vigyázni - mondta Turós Arnold a Varkocs edzője. Sajnos az elődöntőben pontozással kikapott, így bronzérmes lett. Serbán Henriknek nem sikerült a bravúr de így sem lehet elkeseredve ugyanis a döntő napjáig kiválóan öklözött. de a sorozatterheléshez még nincs hozzászokva, végül ezüstérmet szerzett. A legkiemelkedőbb teljesítményt Lakatos Rajmund nyújtotta. A 4 nap alatt csak egyszer bokszolta végig a 3 menetet. Még a döntőben is 2. menetes TKO-s győzelmet aratott. Rajmund nagyon szigorú, erős és határozott ökölvívással tarolta le az 57 kilós súlycsoport mezőnyét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!