Sport

2014.04.27. 14:00

Szabó Levente mesterhármast szerzett

Magabiztosan győzte le idegenben ellenfelét a Balatonfüred a labdarúgó NB III-ban.

Napló sport

Tököl–BFC 0:4 (0:3)
Tököl, 200 néző. V.: Czékus.
Tököl: Botlik – Riedl, Elek, Radnics (Aranyos, 46.), Nagy (Paluska, 46.), Kovács, Nagyszegi, Győrfi, Dzsoni, Budai, Terbócs (Queson, 46.). Edző: Futó Tamás. 
Balatonfüred: Filipánics – Krén, Bieder, Kovács, Füredi, Somogyi, Papp, Szabó, Nyári (Nemes, 81.), Czafit (Kocsis, 74.), Szűcs (Osváth, 56.). Edző: Pető Tamás.

Szabó (piros) mérlege: három találat, egy gólpassz (Fotó: Zwicker Tamás)

Nehéz mérkőzésre számított mindenki füredi részről, s nem csak a kiesés ellen menekülő hazai csapat, hanem a rossz minőségű pálya miatt is.

A 10. percben Szabó indította Czafitot aki 12 méterről a kifutó kapus lába között lőtt a kapuba, 0:1. A 20. percben Szűcs jól ívelte fel a szabadrúgást, érkezett Szabó és a jobb felsőbe fejelt, 0:2. A 32. percben Pappot felvágták 17 méterre a kaputól, a megítélt szabadrúgást Szabó a jobb alsó sarokba lőtte, 0:3. A második félidőben sem állt le a vendéggárda, amely tetszetős támadásokat vezetett. A 73. percben Nyári keverte meg védőjét, beadása után a jól érkező Szabó 12 méterről a hosszú sarokba lőtt, 0:4.

A BFC már csírájában elfojtotta a hazai próbálkozásokat, és gólratörően játszva ilyen arányban is megérdemelten nyert.

Pető Tamás: – Végig nagyszerűen és fegyelmezetten játszottunk, az eredmény nem tükrözi hűen a két csapat közti különbséget.

Jók: Botlik, Paluska ill az egész BFC, Szabó a mezőny legjobbja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!