Sport

2014.07.13. 15:48

Molnár Flóra 4. 50 m gyorson az ifjúsági Eb-n

Molnár Flóra, a Délzalai Vízmű SE úszója a hollandiai Dordrechtben rendezett ifjúsági úszó Európa-bajnokságon kitett magáért, hiszen fő számában, 50 m gyorson az igencsak előkelő negyedik helyen végzett 29,50 másodperces idővel, ami az új egyéni csúcsa is lett egyben.

Kerkai Attila

A vasárnapi 50 m pillangón már nem sikerült az előfutamokból továbbkerülnie, de a kontinensviadal így is sikeres volt számára. Mint már beszámoltunk róla, a 100 méteres gyorsúszásban korábban a hetedik helyen zárt, ahogy az EuropTec Zalavíz ZÚK kiválósága, Matyasovszky Dalma is, aki 200 m háton szintén a 7. helyen zárt. Az egerszegi fiatal szombaton a 100 méteres hátúszásban indult és közel volt a döntőhöz, végül a 10. helyen végzett 1:03,90 perces idővel.

- Egyáltalán nem vagyok csalódott, hogy nem lettem harmadik, nagy boldogsággal tölt el a negyedik helyezésem. Eddig legjobb eredményemen is sikerült javítanom, amit edzőmnek és szüleimnek is köszönhetek, akik mindenben támogatnak - nyilatkozta Molnár Flóra megkeresésünkre az Eb helyszínéről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!