Foci

2015.03.28. 15:43

Visszavágna a Veszprém

Veszprém - Hosszabb szünet után folytatódik a pontvadászat a futsal NB I rájátszásában. A veszprémiek olyan csapat otthonába utaznak, ahol legutóbbi kikaptak.

Horváth Gábor

A válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt több mint egy hónapot szünetelt a futsal NB I rájátszása, amely holnap a második fordulóval folytatódik.

A felsőházban érdekelt 1. Futsal Club Veszprém hétfőn a szombathelyi Haladás VSE otthonában lép pályára. Az ellenfél nem számít mumusnak, ám legutóbb – még az alapszakaszban – fontos meccset veszített Szombathelyen az 1. FCV, az a vereség egy helyezésbe és egy (rájátszásba) vitt pontba került a bakonyiaknak.

Most itt a visszavágás lehetősége Madarász János legénysége előtt, még nagyobb a tét, ha figyelembe vesszük, hogy a rájátszás nyitányán mindkét együttes kikapott. A veszprémiek a Győr ellen maradtak alul hazai pályán 4:3 arányban, a Haladás pedig a Berettyóújfalu vendégeként szenvedett vereséget 8:1-re.

A veszprémiek (balról Vas, Németh és Reveland kapus) a Haladás otthonában lépnek hétfőn pályára. Fotó: Penovác Károly

A mérkőzés hétfőn 18.15-kor kezdődik. A többi párosítás: Rába ETO-Dunaferr, Aramis-Berettyóújfalu.

A futsal NB állása, rájátszás: 1. Rába ETO 10 pont, 2. Berettyóújfalu 8, 3. Aramis SE 7, 4. 1. Futsal Club Veszprém 3, 5. Haladás 2, 6. Dunaferr 1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!