Kézilabda

2015.06.15. 11:49

Ilics is nyilatkozott Barcelona ügyben: 2017-ig biztosan marad

Momir Ilics, a veszprémi férfi kézilabda együttes kétségkívül egyik legnagyobb sztárja megerősítette a hírt, miszerint marad a királynék városában, kitölti a szerződését.

B. Virág Rita

Momir Ilics a szerbek Izrael elleni 32:23-ra megnyert Európai-bajnoki selejtező után nyilatkozott a balkan-handball.com szakportálnak a jövőjével kapcsolatban. A balátlövő elmondta, 2017-ig szól a szerződése a veszprémiekkel, amit ki fog tölteni, ugyanis a Barcelona és a bakonyiak nem jutottak dűlőre a vele kapcsolatos tárgyalásokon. Érdekes, hogy korábban Kálomista Gábor, az egyesület társelnöke úgy nyilatkozott, a Barcelona meg sem kereste őket ebben az ügyben, hivatalosan semmilyen kapcsolatfelvétel nem történt. Ez arra enged következtetni, hogy leginkább a háttérben a menedzserek szerettek volna üzletet kötni. Ilics azt is elmondta, minden idők legerősebb veszprémi csapata összeáll a nyáron, amellyel szeretné megnyerni a Bajnokok Ligája trófeáját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!