Sport

2015.12.26. 10:20

Szabadics-Kanizsa Kupa: az ötödik következik

Nagykanizsa - Január 15-17. között rendezik meg - immár ötödik alkalommal - a Szabadics Kanizsa Kupa teremfoci torna küzdelmeit a Zsigmondy-, illetve Cserháti-csarnokban.

Kühne László

Goór Miklós és Lánczos Attila a szervezők részéről ismertették a torna lebonyolításának menetét is. Ahogy azt megtudtuk, 24 csapat versenghet a trófeákért, melyeket január 17-én, vagyis vasárnap késő délután oszthatnak ki a "főági" legjobbaknak.

Goór Miklós és Lánczos Attila szervezők a torna kupáinak „társaságában” tartották meg tájékoztatójukat

A huszonnégy együttessel gyakorlatilag már a jól ismert mezőny jöhet össze, soraiban természetesen a címvédő Fix Bombával és ezúttal is érkeznek más településekről csapatok a sporteseményre. A küzdelmek január 15-én, 17.30 órától kezdődnek, egyébként jórészt a Zsigmondy-csarnokban vernek tábort az induló gárdák, majd a vigaszágiak költöznek át vasárnap a Cserháti-csarnokba.

A dobogósok természetesen pénzjutalomban is részesülnek, de a vigaszágon szereplők sem maradnak jutalom nélkül. A torna sorsolását január 13-án, szerdán bonyolítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!