Sport

2016.04.06. 18:39

Meglepetések a kupában! - Megye IV-es vetélytárs otthonában vérzett el az Úrkút

Megyei körkép - Rengeteg, kilenc megye I-es csapat búcsúzott a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőjében.

Horváth Gábor

A negyedik forduló legnagyobb meglepetése talán Magyarpolányban született, a megye II éllovasa kiütötte az első ligában szereplő Ösküt. Váratlanul búcsúzott az Úrkút is, amely fiatalokkal felállva maradt alul megye IV-es ellenfelével szemben.

A megye I-esek közül a Devecser, a Kristály, a Rátót, a Tapolca, a Herend, a Várpalota és a (megye I-es csapattól kikapó) Peremarton búcsúzott még a sorozattól.

MSE-Öskü 7:2 (2:1)
Magyarpolány, 50 néző. Vezette: Mohos Milán. Gól: Polt Péter (17, 68, 90), Piri Ottó (26), Ráday Roland (48), Venczel Patrik (78), Wéber Roland (85), illetve Horváth László (20, 88).
Kiállítva: Szeiler Gábor (66. p.).
Magyarpolány SE: Baracskai Gábor - Szállási Bálint (Németh Barnabás), Bukovics Máté, Gottfried Roland, Döbrösi Gergő (Szabó Dávid) - Molnár Péter (Lakner Dávid), Tóth András (Venczel Patrik), Polt Péter, Wéber Roland - Ráday Roland, Piri Ottó (Pintér Ákos). PV Öskü FC: Bálint Zoltán (Szeiler Gábor) - Witmann Máté, Horváth Roland, Szabó Gergely, Csonnó Krisztofer - Dufek Zsolt, Földi Márk, Bódis Richárd, Talián Krisztián - Horváth László, Vaczula Zsolt.

Tizenegyesből szerzett vezetést a Polány, az ösküiek egyenlítettek, de nem sokkal később ismét a hazaiaknál volt az előny, miközben több polányi helyzet is kimaradt. A házigazda a második félidőben sem hagyott esélyt ellenfelének, a kiállítást követően már egyértelmű volt, ki lesz a továbbjutó. Jók: mindenki, ill. Dufek, Talián, Horváth. Tudósított: Polt János.

Szigliget-Dudar 3:6 (1:1).  G.: Vadász, Kardos, Boncföldi, ill. Turner 2, Barcza 3, Torkos. Kiállítva: Konicz és Káli (mindkettő 87., Szigliget).

Pápateszér-Devecser 1:1 (0:0). G.: Eigner, ill. Illés.

Szentantalfa-Ajka Kristály 3:0 (1:0). G.: Dombi, Szigeti, Varga.

Felsőörs-Gyulafirátót 0:0.

Balatonederics-VLS Veszprém 0:4 (0:0). G.: Horváth 2, Sárközi, Miskei.

Tapolcai ÖFC-Ugod 2:4 (1:3). G.: Csáki, Viski, ill. Horváth, Zsoldos, Budavári, Vágenhoffer.

Csopak-Fűzfői AK 2:3 (1:0). G.: Farkas, Csejtei, ill. Szántó, Humli 2.

Marcalgergelyi-Tapolca 5:2 (3:1). G.: Németh, Kovács Gy., Prátpál 3, ill. Orbán 2.

Vaszar-Péti MTE 2:14 (0:5). G.: Mayer, Varga, ill. Kustán, Marosvölgyi 4, Pilka 4, Szabó, Kaufmann, Tordai 2, Kovács.

Dörögd-Halimba-Herend 4:1 (1:0). G.: Göntér, Szalai 2, Vers, ill. Egyed (öngól).

Sümeg VSE-Peremarton SC Berhida 2:1 (1:1). G.: Reicz, Tombor, ill. Svolik.

Nemesgörzsöny-Várpalotai BSK 1:0 (1:0). G.: Pócza.

Ősi-Csetény 1:4 (0:2). G.: Bíró, ill. Rummel 2, Nagy, Molnár.

Csabrendek-B.-almádi 1:9 (1:4). G.: Farkas, ill. Horváth 2, Lendvai 3, Újvári 3, Benedek. Hajmáskér-Úrkút 1:0 (1:0). G.: Marosfi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!