Foci

2016.04.07. 14:15

Növekvő önbizalommal lép pályára a Dunaújváros PASE

Dunaújváros - A Merkantil Bank Liga NB huszonkettedik fordulójában szombaton 19 órakor az FC Csákvár vendégeként lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Az újvárosiak vezetőedzője, Dobos Barna (b) és kapitánya, Tóth Tibor is derűlátó

A dunaújvárosiak a tavaszt négy vereséggel kezdték, de az elmúlt két bajnoki fordulóban 1-1-es döntetlent játszottak. Dobos Barna vezetőedző szerint hétről, hétre fejlődik a csapat játéka.

- Örülök, hogy az elmúlt héten ismét sikerült pontot szereznünk, de ennek ellenére van egy kis hiányérzetem, mert nagyon közel álltunk a győzelemhez. Több helyzetünk volt, mint az eddigi mérkőzéseinken. Számos ziccert alakítottunk ki, de sajnos ezek rendre kimaradtak. Ráadásul remekül védett az ellenfél kapusa is. Csákváron nem mi leszünk az esélyesek, hiszen a házigazdák előkelő helyen állnak a táblázaton. Elsősorban hazai pályán játszanak eredményesen. Ennek ellenére mindent megteszünk annak érdekében, hogy meglepetést okozzunk. Többet szeretnénk birtokolni a labdát, mint az eddigi idegenbeli mérkőzéseinken. Jó lenne ismét minél több gólhelyzetet kialakítani, és azokból egyet, kettőt értékesíteni.

A játékosok nevében Tóth Tibor mondta el véleményét a sajtótájékoztatón.

- Amennyiben sikerült volna nyernünk a múlt héten a Szolnok ellen, eléjük kerülhettünk volna a bajnoki tabellán. A legutóbbi két mérkőzés eredményétől javult az önbizalmunk. Még kilenc forduló van hátra a bajnokságból, ezeken jó lenne minél eredményesebben szerepelni. Az elmúlt két mérkőzésen mutatott játékunk jó alap lehet a folytatáshoz.

A szombat esti csákvári másodosztályú bajnoki összecsapást Botló Béla vezeti, akinek munkáját asszisztensként Bozó Zoltán és Iványi István segíti majd.

A Merkantil Bank Liga NB II huszonkettedik fordulójának további mérkőzései: Soproni VSE - Balmazújváros, Szolnoki MÁV FC - Vác FC, Szeged-2011 - Budaörs, Kisvárda - Szigetszentmiklós, Soroksár - FC Ajka, Zalaegerszegi TE - BFC Siófok, Gyirmót FC Győr - Mezőkövesd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!