Sport

2016.08.06. 18:35

ZTE FC: Hazai pályán győzni akarnak

LABDARÚGÁS Vasárnap 19 órától hazai környezetben is bemutatkozik az új bajnoki évadban a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata, amely a Siófokot fogadja.

Kerkai Attila

A 2016-2017. évi sorozat egy hete kezdődött, akkor a ZTE FC idegenben, az újonc Mosonmagyaróvár vendégeként 2-1-ra kapott ki, amit vasárnap győzelemmel szeretne feledtetni Csató Sándor vezetőedző együttese. A szakvezető elmondta, kielemezték a legutóbbi találkozón történteket és látták, melyek voltak azok a hibák, amik a vereséghez vezettek.

Daru Bence, a ZTE FC támadója is sokat tehet csapata sikeréért, hiszen ő az első számú gólfelelős
Fotó: Pezzetta Umberto

Viszont nem lesz könnyű dolga a ZTE FC-nek vasárnap. A Siófok nyert a Vác ellen az első fordulóban, s ahogy mondani szokás: Egerszegen semmi veszítenivalója nem lesz. Amúgy is, bár váltakozó szereplőkkel ugyan, de a Siófok ellen nem igazán megy a zalaiaknak, amióta az NB II-ben szerepelnek. Jóllehet tavasszal 3-0-ra győzött a ZTE FC hazai pályán, ám azt megelőzően a két csapat egymás elleni öt összecsapásán nem tudtak nyerni az egerszegiek a Siófok ellen.

Vasárnap viszont a hazai közönség csak egy eredményt tud elfogadni, mégpedig a győzelmet, minden más csalódás lenne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!