eur:
389.48
usd:
359.03
bux:
67906.51
2024. június 2. vasárnap Anita, Kármen

Olajfolt lebeg a Duna vizén Kisoroszinál

Olaj vagy valamilyen olajszármazék úszik a Duna vizén Kisoroszinál, a mintegy ötszáz méteren tapasztalt szennyeződés összetételét és eredetét vizsgálják - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője vasárnap kora délután az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta: a Kis-Dunát is hasonló nagyságú szakaszon érintő foltból a fővárosi katasztrófavédelem mobil laborjának szakemberei mintát vettek, hogy megállapítsák, pontosan milyen anyagról van szó.

A helyszínen tartózkodik a megyei katasztrófavédelem iparbiztonsági főfelügyelője, s a fővárosi vízügyi hatóságok szakemberei is hamarosan megérkeznek, hogy együtt folytassák a méréseket, illetve megoldást találjanak a problémára - tette hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.03. hétfő, 18:00
Deutsch Tamás
a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője
Rekordszinten az orosz csapatveszteség Ukrajnában, elfoglalhattak egy új települést - Híreink az ukrajnai háborúról vasárnap

Rekordszinten az orosz csapatveszteség Ukrajnában, elfoglalhattak egy új települést - Híreink az ukrajnai háborúról vasárnap

Véleményt mondott Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az amerikai elnökválasztással kapcsolatban, szerinte ha Donald Trump nyer, akkor nagy valószínűséggel leállítja Ukrajna támogatását, ezzel viszont vesztes elnök lehet. Az ukrán védelmi minisztérium szerint az orosz csapatveszteség májusban 38 940 főt tett ki, ami a legmagasabb havi adat Oroszország teljes körű inváziójának kezdete óta. Az oroszok mindeközben azt közölték, hogy elfoglalták Umanszke falut az ukrajnai kelet-donyecki területen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×