Sajttekercs

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 200 g trappista sajt
  • 150 g félzsíros tehéntúró
  • 60 g gépsonka
  • 100 ml kefir
  • zöldpetrezselyem ízlés szerint

Elkészítés:

A sajtot forró vízben megolvasztjuk, alufóliára tesszük és vékonyan kinyújtjuk. A félzsíros tehéntúrót a kefirrel, az apróra vágott zöldpetrezselyemmel simára keverjük, ízesítjük sóval és rákenjük a kinyújtott sajtra. Vékony sonkaszeletekkel a túrót beborítjuk és feltekerjük. Lehűtve tálaljuk, friss zöldpetrezselyemmel vagy bazsalikommal díszítjük.

Hasonló receptek

Juhsajtos burgonyaszuflé

Vegetáriánus, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Juhtúrós burgonya

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes

Oreganós sült padlizsán

Vegetáriánus, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: