Számmisztika - Van jelentőségük a mesterszámoknak? Vagy csak átverés?

Van jelentőségük a mesterszámoknak? Vagy csak átverés?

Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Számmisztika.hu

Címkék: 

A numerológusoknak gyakorta feltett kérdések egyike, hogy mikor kell a mesterszámokat egyjegyűre csökkenteni, s mikor kell kétjegyűként hagyni azokat.

E kérdés megválaszolásához Hanz Decoz, nemzetközileg elismert numerológus véleményét kértük ki. Fontos, hogy tisztáznunk kell, mikor befolyásolnak minket a mesterszámok, s mikor nem! Ha a mesterszámok (11, 22, 33) olyan területen találhatóak, ahol "mesterségüket" optimálisan tudják kifejteni, akkor nem kell tovább osztani őket, viszont olyan területeken, ahol nem tudják kifejteni erejüket, muszáj, hogy egyjegyű számot alkossunk belőlük!

Ha például egy személyes évszámot kalkulálunk és az eredmény egy mesterszám, akkor egyjegyűre csökkentjük, mivel a személyes évciklus nem rendelkezik azzal az erővel, mely által a mesterszám potenciáljának hatását érezhetnénk életünkben. Az újabb kérdés tehát: felérhet-e vajon egy bizonyos ciklus a mesterszám potenciáljával? Ha nem, akkor mindenképpen egyjegyű számra lesz szükségünk! A személyes év, a személyes hónap és a személyes nap, illetve az univerzális ciklus mind egyjegyű mesterszámra vár. Szinte valamennyi szám, mely a személyes sorsod része, rendelkezik a potenciállal, s így a mesterszámokat nem kell tovább redukálni. A periódus ciklusok, a siker ciklusok szintén rendelkeznek effajta erővel, hogy a mesterszámok megőrizhessék eredeti kétjegyű formájukat.

Sok területen, - például az összeillőség tekintetében - a mesterszámok megítélése kissé ködös fejezet, azok homályos természete miatt. Ha olyan személy elemzését készítjük, aki mesterszámmal rendelkezik, csökkenthetjük azt egyjegyűre, vagy meghagyhatjuk az eredeti formájában, a különbség jelentéktelen, - bár minden esetben alapos megfontolás mellett döntünk egyik vagy másik variáns mellett.

A mesterszámok – főleg, ha többszöröződnek, - jelezhetnek fóbiát, szeszélyeséget, hóbortos viselkedésmódot, ugyanakkor a több szám figyelembevétele mellett akár komoly elmélyülést pl. a spiritualizmusban.

A 11-es szám kettesként például mindenfajta kapcsolódási minőséget jellemez két ember viszonyában (érzékeny, szenvedélyes, feminin, taktikus, manipulatív, függő, konfrontációt kerülő magatartás), ráadásul a 11-es hajlamosít az erőteljes érzékenységre, ideges és néha igen önző viselkedésmódra.

Ehhez hasonlóan a 22-es szám, a négyes szám valamennyi aspektusát is magában hordozza, kapcsolati összeférhetőségi számként (szolid, megbízható, realista, függő, unalmas, kiszámítható). Más területen viszont épp a 22-es érvényesül majd, pl. a rutinokhoz való ragaszkodás formájában.

Végül a 33-as szám, melyet hatra redukálunk (szerető, gondoskodó, felelősségteljes, önfeláldozó) jellemzi a párkapcsolatot, mely a 33-as arrogáns, önérvényesítő hajlamaival keveredhet.

A mesterszámok, mint a fenti lebontás is mutatja, nem mindig azok, amiknek mutatják magukat. Ha egy sorsszám erős és támogató, akkor jó dolgokat hozhat életünkbe bármely mesterszám, ellenkező esetben, ha a sorsszám nem elég erős, akkor a mesterszámok igazi börtönökké avanzsálhatnak életünkben. A legfontosabb e számok tekintetében is a harmónia és az egyensúly, mely a befektetett energiának köszönhetően valóban sikerré alakulhat. Ez utóbbi a kulcs ahhoz, hogy a legeslegvégén mi az, ami befolyásolja életutunkat: a befektetett energia.

Az orosz származású Gurdjev mester szerint háromfajta ember létezik: aki nem fektet energiát életébe, aki igen és aki extra energiákat is feláldoz a siker érdekében. Aki nem képes energiát befektetni, nem is ér el semmit és sivár életet él. Aki energiát fektet mindennapjaiba, arra átlagos sors vár, - siker, házasság, gyerekek tekintetében. Aki viszont képes extra energiákat is feláldozni, az különös utakat jár be, s nem kurtítja meg a feladatait, s képes a nagy dolgok véghezviteléhez.


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház