Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Amilyen a hajad, olyan vagy te!

Közzétéve: 2011. 04. 10. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Hosszú? Rövid? Göndör vagy hullámos? Netán lófarokba vagy kontyba szereted összefogni? Egy biztos: hajviseleted sok mindent elárul rólad...
A külvilágból érkező tekintetek először jellemzően az arcot és a hajat látják. Épp ezért nagyon nem mindegy, hogy viseled, hiszen hangulatodat, érzelmeidet is kifejezi...
Hajviseleted önkifejezésed egy módja, így lehetőséged van arra, hogy eldöntsd a kialakult szokásokhoz alkalmazkodsz, vagy polgárpukkasztó formákat választasz!
Ráadásul itt a tavasz, ideje megújulni!

Rövid?

A rövid frizura nagyon nőies tud lenni, csak meg kell találnod a számodra megfelelő fazont, hisz nem mindegy, hogy gyerekesnek, vagy a divat megtestesítőjének lát a külvilág. Egy bohém, változó hosszúságú fazonnal lehetsz igazán nyerő és hódító. A túl rövid elrémítheti a külső megfigyelőt, úgy gondolhatja, hogy életed más területein is "rövidre engeded a pórázt".

Göndör?

A göndör haj a legtökéletesebb kifejezője a nőiességnek. Hisz szexis, mert játékos, mégis ártatlanságot és naivitást tükröz, ha épp ahhoz van kedved. Ez a hajviselet különösen dús hatást kölcsönöz viselőjének, tehát, akinek kevés haja van, válassza akár a mesterséges formákat!

Lófarok?

A lófarok a legegyszerűbb hajviselet, nem igényel különösebb macerát. Csak összefogod és már mehetsz is! Ugyanakkor vegyes gondolatokat indít el, mert van, akin kamaszlányosan hat, de van, akinek nagyon szigorú külsőt kölcsönöz. Inkább sportoláshoz, kiránduláshoz megfelelő ez a hajviselet.

Hosszú és még egyenes is?

Ez a formavilág lehet mind közül a legunalmasabb. Ráadásul ódivatú, így téged is annak tarthatnak. Csak úgy bele a világba ne engedd ki a hajad, inkább törődj vele egy kicsit. Például, ha teljesen kivasalod, már az előbbiek teljes ellentéte lesz az emberek véleménye. Ez a hajtípus komolyságot, méltóságot kölcsönözhet neked. Üzleti téren a legkiválóbb viselet. Ha képes vagy hajadat kordában tartani, akkor azt a külvilág úgy könyveli el, hogy életedet is jó irányban igazgatod.

Konty?

A konty sok kérdést vet fel. Rengeteg formája és típusa létezik, épp ezért a közvetítő üzenete is nagyon eltér. Ha nagyon szoros, és sehol nem lóg ki egy hajszál sem, akkor szigorúságot, sőt unalmat sugároz, merevnek, egyhangúnak fognak megítélni. De ha laza, itt ott kilóg egy tincs, akkor kamaszos, fiatalos és bohém külsőt kölcsönöz.
Forrás: Ezoterikus.hu