eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

"A Veszprém ellen még jobb védekezésre van szükség"

A MOL-Pick Szegednek jó erőfelmérő volt a hétvégi magyarkanizsai kézilabda-torna, amelyet százszázalékos teljesítménnyel nyert meg a csongrádi gárda - mondta Ilyés Ferenc, a MOL-csapat tagjaként szereplő együttes átlövője. A válogatott játékos hangsúlyozta, hogy vasárnapi Szuperkupa-mérkőzésen is győzelemre készülnek a Veszprém ellen.

Illyés Ferenc hangsúlyozta, hogy a Veszprém ellen védekezésben jobban kell teljesíteni, és stabilabban kell felállni. A támadójátékról azt mondta, hogy még inkább a kapura törésre és a góllövésre kell koncentrálniuk.

Az új játékosok, a többi között a kapus Jose Manuel Sierra és a horvát irányító Dejan Bombac gyorsan beilleszkedtek a csapatba, de utóbbinak még idő kell, ameddig a többi szegedi kézis által egy éve gyakorolt játékelemeket elsajátítja - tette hozzá Illyés Ferenc.

A székelyudvarhelyi születésű játékos hangsúlyozta, hogy a MOL-Pick Szegednek minden sorozatban az a célja, hogy a Veszprémet leszorítsa az első helyről. A válogatott átlövő kiemelte, hogy bár valószínűleg egyik együttes sem lesz még csúcsformában, ennek a csúcsrangadónak is meglesz a presztízse.

A szegedi kézilabdázó hangsúlyozta, hogy a bakonyiak számára előny lesz, hogy hazai pályán rendezik a Szuperkupa-meccset, ennek ellenére mindent megtesznek a győzelemért.

További részletek: molcsapat.hu

Szerző: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×