18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A lúzer férfi 4 ismertetőjele

A tökéletes férfit nehéz megtalálni. De hogy helyette vesztesekkel kezdj? Figyeld a jeleket, hogy elkerülhesd a reménytelen eseteket!

Az ember lánya azt hinné, hogy a vesztes férfi könnyedén megismerszik. Ez a dolog a melléfogásokkal azonban nem is olyan egyszerű, sokszor ugyanis csak a harmadik randi után szakad rá a nőre a felismerés, hogy itt mesének helye nincs, a pasi sajnos menthetetlenül lúzer.

Hogy ilyenkor mit lehet tenni? Az egyetlen és legbiztosabb kiút a menekülés maradt, vagy fogd meg a dolgot az egyszerűbb végén, és okulj! Ismerd meg a jeleket, melyek alapján a vesztes pasi megismerszik!

A bunkó

Minden nő számára ismerős jelenség, amikor csinos, formás feneked épphogy felhelyezed a pult előtti bárszékre, valami furcsán hajtalan golyófej máris ott terem bókolgatni. Vagy legalábbis ez az első tipped, de aztán a lelkes mosoly döbbent arcizomrándulással olvad a semmibe, mert a termetes szekrénylovag nem a sörényedet és formás lábadat dicsérni botorkált oda melléd. Valamilyen rejtélyes okból úgy gondolta, hogy azzal lehet a szemedben a legellenállhatatlanabb, ha a gonosz női nem minden aljasságát füledbe búgja. Az ilyen savanyú fickók valahol az óvoda tájékán lemaradtak, ahol még természetes volt, hogy a kissrácok úgy fejezik ki tetszésüket, hogy beléd rúgnak egyet, de felnőtt nőként, retiküllel a kezedben ezt már korántsem kell eltűrnöd. Ha a szerencsétlen tökfilkó még azután is folytatja az önfényezést, hogy a mellette ülő srác a fülébe súgja, hogy talán jobb taktika lenne meghívni téged egy italra, nos, ez esetben nyugodt szívvel használhatod táska formájú mobil zsebkendőtartódat harci fegyverként.

Ital után néma csend

Van úgy, hogy a férfi leleményesen felismeri a lovagiasságra kínálkozó alkalmat, és bizony gálánsan meghív. Ilyenkor természetesen minimum az ital idejét illik lebeszélgetni: ennyi időd van eldönteni, hogy kivel is állsz szemben.

Ha jól néz ki ugyan a pasi, de kommunikációs központját megtámadta valami súlyos vírusinfekció, ezért úgy ül veled szemben, mint néma Levente, a népmesei hős, akkor a koktél után jobb, ha búcsút intesz méla lovagodnak, és inkább visszaevezel a táncoló tömegbe. Másrészt viszont a jószándékú lúzerek legfőbb ismertetője, hogy, ha beszél is, leginkább a hivatali nyűgeiről, mindennapos nehézségeiről fecserészik, miközben szép szemed világát gondosan figyelmen kívül hagyja. Az ilyen pasi a meghívásos gesztussal próbálja minden hiányzó férfiasságát leplezni, ha tehát elfogadod az ajánlatát, randevúitok alkalmával rengeteg bőséges és ínyenc, ám annál unalmasabb vacsorára számíthatsz.

Randiguru

Ha az italos akción sikeresen túljutott a délceg lovag, és az első éjszaka akár még izgalmasnak is nevezhető beszélgetéssel telt, megérdemli, hogy nekifuthasson a következő akadálynak. A randevú az egyik legbiztosabb módszer, amivel lemérheted, hogy kivel is állsz szemben. A legtöbb talpraesett férfi ma már tudja jól, hogy a virágnak ideje és helye van, és hogy fél napot szaladgálni a városban egy kétméteres rózsaszállal még akkor sem kellemes, ha a vöröslő virágszál tövistelenített. Ha tehát városi találkátokra a lelkes udvarló fényes páncélként csillogó hajjal, parfümáradatban úszva érkezik egy szem rózsával, próbálj meg ügyesen még az előző sarokról egy gyors hátraarcot csinálni, mielőtt még észrevenne! Ha ugyanis nem színházba készültök – amit első randin igen ritkán tesz az ember – erre a kifent-kikent küllemre nem túl sok mentség van. Csak akkor jelenj meg randipartnered színe előtt, ha ugyanolyan természetesen érkezett, ahogy megismerted, és ha nem szívott el már egy egész doboz cigarettát az idegességtől.

A lényeghez érve

Ha a lovagod az eddigi feltevéseknek probléma nélkül megfelelt, már csak a neheze van hátra. A helyes, értelmes, jó humorú fickónak ugyanis egy idő után nyilván illene megcsókolnia. Sajnos sokan mégis éppen ezen a ponton buknak el. Van, aki túlzott óvatosságból, van, aki tapasztalatlanságból, de tény, hogy a férfitársadalom nem kis hányada nem tudja, hogy egy nővel milyen ritmusban is kell haladni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ha tehát az első randin nincs még csak csók se, a harmadik után pedig még csak halovány kísérletet sem tesz arra, hogy az ágyába invitáljon, akkor bizony ott valami nagyon gyanús. Vagy egy dilemmázó nőcsábászba botlottál, akit otthon vár tudatlan kedvese, vagy pedig olyan pasiba, aki jócskán híján van a tapasztalatoknak. Ezen a ponton még van időd eldönteni: tényleg szeretnél te lenni, aki a hernyóból pillangót farag?

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük