2024. május 18. | szombat | Erik, Alexandra nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Elképesztő beszólások az X-faktor 6. élő adásában, csak lestünk
Botrány az X-Faktorban! Valóban jogszabályokat sértett a népszerű tehetségkutató?
Kapcsolatok
Nicole Scherzinger
X-Faktor

Dupla dráma az X-Faktorban! Ketten is elbúcsúztak a versenytől  

A legdrámaibb este ért véget nemrég az amerikai X-Factorban, amikor is a Hálaadás hetében két előadótól is búcsút vettek a műsor készítői, a mentorok és csapattársaik.  

A párbaj estéjét szerdán Kelly Clarkson nyitotta vadonatúj slágerével, ezzel is alátámasztva, hogy egy győztes valóban „szét tudja verni” a házat. Kicsivel később a Top 9 közösen adta elő a Pink Raise Your Glass és So What című számaiból összeállított mixet, cirkuszi háttérrel. A cirkusz témához természetesen nem bohócjelmezes előadókat kell elképzelni: a show „sztájlisztja” inkább a Moulin Rouge-ból merített inspirációt.

Ezzel azonban már el is érkezett a műsor egyik fő pillanatához, amikor az első két előadó – Drew és a Lakoda Rayne - megtudta, mi vár rá a jövőben: itt és most azonnal el kell hagynia a versenyt, vagy jövő héten újra megmutathatja, mit tud. Ma már tudjuk, hogy Drew volt a szerencsésebb.

A műsorvezető Steve Jobs a következő szavakkal búcsúzott Paula Abdul utolsó, még versenyben lévő csapatától: „Lányok, ez van. Az álom itt véget ért. Hogy érzitek magatokat?” Paige Elizabeth pedig szinte azonnal, magabiztosan válaszolt: „Az álom itt nem ér véget. Folytatni fogjuk, mert nagyon sok tennivalónk van még!”

Bruno Mars így szórakoztatta az X-Factor közönségét:

A hátralévő hét előadónak egy kicsit tovább kellet várnia, hogy kiderüljön, mi lesz a sorsuk. Az ok pedig egyszerű volt: Bruno Mars következett a fellépők sorában, hogy mindenkit elkápráztasson legújabb dalának, az It Will Rain-nek drámai előadásával, a háttérben egy hatalmas, dobogó, megtört szívvel…

Aztán ahogy az már csak lenni szokott, a maradék hét énekesből is csak öt mehetett tovább automatikusan, ők pedig a következők: Chris Rene, Rachel Crow, Josh Krajcik, Melanie Amaro, és…Astro!

Ez azt jelentette, hogy a párbajt két „párbajszűznek” kellett megvívnia: L.A. fiúi közül Marcus Canty-nek, és Nicole Scherzinger 30-on túli fellépői közül LeRoy Bell-nek. Mikor arról kérdezték Marcus-t, hogy érzi most magát azt válaszolta, hogy megijedt egy kissé, bár szórakoztatónak tartja a helyzetet, hisz sosem állt még itt.

Hallgasd meg Marcus Canty párbajdalát ITT!

A párbajt a srác kezdte Christina Aguilera You Lost Me című számával, majd LeRoy következett a Beatles örökzöldjével, a Don't Let Me Down-nal. Mindketten magával ragadók, és érzelmesek voltak. De a bíráknak dönteni kellett…

„Történetesen én mindkét srácot nagyon csípem. De ha következetesen kellene döntenem, Marcus, nyilvánvalóan tudod, hogy szépen következetesen haladtál előre az úton. Ha viszont a lúdbőrözés alapján döntenék, nos, LeRoy, a te lúdbőr-faktorod az egekben van” – kezdte L.A. „De hallgatnom kell a többi bíróra is, akik azt mondják, hogy Marcus Canty egy csodálatos énekes. Ha arról beszélünk, hogy kiből lehet egy minden értelemben vett sztár, akkor Marcus Canty-ról beszélünk. Fáj, hogy ezt kell mondanom, de Leroy-nak kell hazamennie” – tette hozzá.

Hallgasd meg LeRoy Bell párbajdalát ITT!

Nicole hasonló véleményen volt: „Kétség nem fér hozzá, hogy Marcus egy sztár. Tudom, hogy így van. És érzem is. De LeRoy bizonyította számunkra, hogy soha nem késő elindulni az álmaink után, és soha nem késő változtatni. És te, a szemünk előtt kezdett virágozni az a művész, az a rock sztár, ami hiszem, hogy lehetsz. Annyira hiszek benned" – mondta Nicole, mielőtt ismertette döntését, hogy Marcus-t küldi haza.

„Marcus! Tudod jól, hogy te vagy a kedvencem. Tudod, hogy megvan a képességed arra, hogy sztár legyél. Viszont nem tettél bele annyit, mint LeRoy. Másfelől, LeRoy az életéért énekelt” – mondta Paula Abdul, majd mindent egybevetve úgy döntött, hogy a fiatal énekest küldi haza.

Ajánlunk egy jó koncertet!

Itt volt az alkalom, hogy Simon kimutassa a foga fehérét, és egy határozott döntéssel hazaküldje Marcust, de nem tette. A szőrös szívű mentor ezúttal kivételesen úgy döntött, hogy a nézőkre bízza a végső ítéletet, és LeRoy-t küldte haza. Ezzel az állás kettő-kettő lett, ami –mint Magyarországon is – azt jelenti, hogy annak kell búcsúznia, aki a legkevesebb voksot kapta a nézőktől a Hálaadás éjszakáján. És ez a művész nem volt más, mint LeRoy Bell!

A 60 éves énekes elég jól fogadta a döntést: „Minden rendben” – mondta az eredményhirdetés után, hozzátéve, hogy nagyszerűen érezte magát, míg versenyben volt, és sokat tanult. Mentora, Nicole kissé nyugodtabbnak tűnt, amikor látta, hogy LeRoy-jal is minden rendben, és azt mondta, hogy szomorú, amiért mentoráltjának itt véget ér a verseny, de biztos abban, hogy ez nem a karrierje végét jelenti.

-kiko

[2011.11.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még