2024. május 19. | vasárnap | Ivó, Milán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

"Csökkenő jegyárak" - ahol a közönség határozza meg a belépők értékét 

Hazánkban kuriózumnak számító rendszert alakított ki nemrégiben Göllesz Zoltán és csapata. A komolyzene és jazz kedvelőinek ezután érdemes lesz ismerőseiket is meghívni egy-egy koncertre, hiszen ezzel saját belépőjük árát csökkenthetik.  

A ClubConcert egy olyan jegyrendeléssel egybekötött portál, melyen regisztráció után azonnal lefoglalhatjuk belépőinket a kiválasztott koncertre. Az oldalon is olvasható „Csökkenő jegyárak” szlogen igazán találó, ugyanis a felhasználók online jegyrendeléseinek arányában csökken a belépőjegyek ára. Valójában ez annyit jelent, hogy minél többen jelentkeznek egy adott eseményre, annál kedvezőbb áron juthat belépőhöz az érdeklődő. A jegyigényeket a rendezvény napján délig lehet jelezni, majd az előadás előtt vehetők át az aktuális áron.

Regisztrálni akkor is érdemes, ha éppen nincsen kedvünkre való koncert meghirdetve, hiszen a rendszer e-mailben értesíti felhasználóit a várható eseményekről.

Ajánlunk egy jó koncertet!

A rendszer egyelőre csupán egy helyszínnel, a budapesti Nádor Teremmel üzemel, a szervezők azonban folyamatosan várják koncerthelyszínek csatlakozását. Céljuk - ahogyan Göllesz Zoltán fogalmaz - hogy népes közösséget hozzanak létre, bőséges programkínálattal. Az oldal üzemeltetői azt is elárulták, hogy a regisztrált felhasználók számának növekedésével egyre több ún. grátisz koncertre számíthat majd a közönség, sőt új szolgáltatásokkal és különböző meglepetésekkel is bővül majd a portál.

„A ClubConcert jelenlegi kínálata egy Vivaldi hangverseny a Savaria Barokk Zenekar tagjainak előadásában korhű hangszereken, valamint a hazai gitárművészek legkiemelkedőbb képviselőinek koncertsorozata a Segovia Gitárszaküzlettel közös szervezésben, melyből már három előadás sikeresen lezajlott. Akik most regisztrálnak, a további hat koncertről már nem maradnak le. 2012 januárjától kéthetenként JazzHétfő címmel újabb sorozatot indítunk a Hagyma Produkcióval együttműködésben” - tájékoztatott Göllesz Zoltán, a rendszer megálmodója.

[2011.11.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még