2024. május 18. | szombat | Erik, Alexandra nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Egymásnak estek az X-Faktor sztárjai? Elmondjuk az igazságot! 
Leáldozott a csapatoknak? Újabb X-Faktoros formáció került veszélybe!
Dupla dráma az X-Faktorban! Ketten is elbúcsúztak a versenytől  

Döbbenet! Mentor nélkül maradt a tehetségkutató! Vajon ki lesz a népszerű tévés utódja?  

Mióta Piers Morgan kilépett az America’s Got Talent című zenei tehetségkutató zsűrijéből, folyamatosan pletykák keringenek arról, hogy vajon ki lehet az ő lehetséges utódja. Egy név azóta is visszatér az éterben, mégpedig Howard Sterné. A legendás rádiós és tévés személyiség annyit elismert, hogy rajong a műsorért, de arról egy szót sem ejtett, hogy valóban tárgyalt-e az NBC-vel – adta hírül az aoltv.com.  

A New York Post épp a héten tett közzé egy cikket, amiben azt állítják, hogy Stern hajlandó csatlakozni a műsorhoz, amennyiben bizonyos feltételek teljesülnek. Amit kér, az nem kevés: 20 millió dollárt szeretne ugyani és azt, hogy a műsor Los Angelesből New Yorkba költözzön. A Post egy show-hoz közel álló forrásra hivatkozva azt írta, hogy az AGT főnöke, az amerikai X-Factorból is jól ismert Simon Cowell szerint korai még Stern szerződtetéséről beszélni.

Coldwell az Access Hollywoodnak kijelentette, hogy ő nagy rajongója Sern-nek, de semmi sincs aláírva: „Kedvelem őt, de van egy csomó ember, aki meghozza a döntéseket ebben a csapatban. Néhány kör hátra van még a döntésig”.

Mikor arról kérdezték a sztár mentort, hogy mit szól Stern állítólagos fizetésigényéhez azt válaszolta, hogy el tudja képzelni, hogy ennyit akar: „Ki ne akarna ennyit? De ez nem tőlem függ. Ez az NBC dolga. Nem én írom alá a csekkeket!”

Ajánlunk egy jó koncertet!

Arra a felvetésre, hogy a show esetleg New York-ba költözne – azért, hogy Stern eleget tudjon tenni rádiós kötelezettségeinek is - Cowell azt mondta, hogy ha ez jót tesz műsornak, akkor miért ne? Ő szereti a változásokat.

Stern korábban élesen bírálta a tehetségkutató zsűrijének döntéseit: a tavalyi győztesről például azt mondta, hogy nem is emlékszik a nevére, és ha ő ott ülne a bírák között, akkor Landau Eugene Murphy Jr. sosem nyerhetett volna.

Megerősítve ezt az állítást Cowell azt mondta, hogy idén az a céljuk, hogy olyan valakit találjanak a műsor során, aki egy hatalmas karriert képes befutni. „A zsűri tagjai idén mindvégig óriási nyomás alatt lesznek, hogy sztárokat találjanak nekünk. Ez az amiért pénzt kapnak, ez az ő munkájuk” – fogalmazott.

Az Amerca’s Got Talent zsűrijének többi tagja – Sharon Osbourne és Howie Mandel – a pletykák szerint szívesen maradna Los Angelesben, és ez akár meg is oldható, amennyiben Howard Stern mintegy „részmunkaidős tagként” csak a legfőbb eseményeken vesz részt.

A népszerű újságíró és televíziós személyiség Piers Morgan 2006-tól 2011-ig vett részt Amerika legnagyobb tehetségeinek felkutatásában.

-kiko-

[2011.11.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még