Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Heti horoszkóp - pontos fényszögekkel!

Közzétéve: 2011. 11. 28. Írta: Péterfy Gabriella Forrás: Asztrologia.uw.hu
Értékelés
Ez a cikk 4556 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Asztro-hírek, bolygóállások - nov. 28. - dec. 4. - A heti bolygóállás nagy mértékben befolyásolhatja, hogy mikor lehetünk sikeresek, vagy épp ütközhetünk váratlan akadályokba. Ismerd meg te is a lehetőségeket!
Vénusz Plútó együttállás: December 1-én egzakt.Szélsőséges, túlzó, szenvedélyes érzelmi megnyilvánulásaink lehetnek. Az is lehet, hogy egyik pillanatban még nagyon kellemesen érezzük magunkat, a másikban meg pont az ellenkezőjére fordul a hangulatunk. A Plútó a szélsőséges helyzeteket szimbolizálja az életünkben.

Nap Mars kvadrát: December 2-án egzakt. Feszültebbek, idegesebbek, indulatosabbak, agresszívebbek lehetünk. Hajlamosak lehetünk túlzottan akarni valamit, túlerőltethetjük magunkat. Hajlamosak lehetünk az energiánkat elfecsérelni fölösleges harcokba, vitákba.

Nap Merkúr együttállás: December 4-én egzakt. Jó lehet a kommunikációs készségünk, ragyogó gondolataink lehetnek. Információéhségünk, tanulási kedvünk, mozgásigényünk fokozódhat. Olyan helyzetekkel is találkozhatunk, ahol még szavunk is eláll.
Forrás: Asztrologia.uw.hu