Bár az uniós tagság sok magyar várakozásait nem teljesítette, ennek ellenére a honfitársaink jelentős többsége szerint előnyös volt az, hogy húsz évvel ezelőtt beléptünk az Európai Unióba. Hogy melyek voltak ezek a várakozások és mekkora az EU-ból kilépni akarok aránya, kiderül a 24.hu legfrissebb felméréséből.

Friss

Népszerű

Összes

Sport24
Mennyi valós esélye van a magyar válogatott továbbjutásának az Eb-csoportból? Tényleg a miénk a legkiegyensúlyozottabb négyes a tornán? Mi változott a három évvel ezelőtti állapotokhoz képest? És mi a helyzet a közvetlen riválisok háza táján? Eb-hírlevél, harmadik rész.
Sport24
„Válogatott csapatunk eddigi legnehezebb küldetése, hogy helyreállítsa a tekintélyt, amelyet Magyarország hat hónappal ezelőtt a Wembley-ben szétzúzott” – írta a Star című brit lap a 70 éve, 1954. május 23-án rendezett magyar–angol mérkőzés előtt. A renomé visszaszerzése, enyhén szólva, nem sikerült: a vb előtti utolsó hivatalos találkozón a 6-3-at 7-1 követte.
Legfrissebb epizódok
A Filéző vendége Porkoláb Eszter dietetikus, a Hester’s Life granola és müzligyártó üzem egyik tulajdonosa volt, akivel arról is beszélgettünk, hogy mik a tipikus csúsztatások a „mentes” élelmiszerekkel kapcsolatban.

Olvasói sztorik