Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Asztrológiai előrejelzés - 11.10.-11.16.

Közzétéve: 2008. 11. 10. Írta: Péterfy Gabi, asztrológus Forrás: Astrologia.atw.hu
Értékelés
A hét bolygóállása nagy mértékben befolyásolhatja, hogy miben lehetünk most sikeresek, vagy épp mikor ütközhetünk váratlan akadályokba...
Nap Jupiter szextil: November 10-én egzakt. Harmonikus, szerencsés, kiegyensúlyozott, kellemes időszak az, amikor a Nap a Jupiterrel jó kapcsolatba kerül. A hittel, világnézettel, filozófiával kapcsolatos kérdések előtérbe kerülhetnek, többet foglalkozhatunk ilyen témákkal. Bölcsebbek, optimistábbak lehetünk.

Nap Uránusz trigon: November 10-én egzakt. Tele lehetünk kreatív ötletekkel, a függetlenségigényünk, szabadságvágyunk felerősödhet. Jobban érdeklődhetünk az asztrológia, az ezoterika iránt.

Vénusz Plútó együttállás: November 12-én egzakt. Szélsőséges, túlzó, szenvedélyes érzelmi megnyilvánulásaink lehetnek. Az is lehet, hogy egyik pillanatban még nagyon kellemesen érezzük magunkat, a másikban meg pont az ellenkezőjére fordul a hangulatunk. A Plútó a szélsőséges helyzeteket szimbolizálja az életünkben.

A Vénusz november 12-én délután átlép a Bakba. Az eddigi lelkes, heves, tüzes, temperamentumos, olykor túlzásokba eső - Nyilas Vénusz érzelmeinket felváltja egy sokkal komolyabb, rendezettebb, visszafogottabb időszak. Ebben az időszakban hajlamosabbak lehetünk az érzelmeinket a céljainknak, egzisztenciánknak alárendelni. Hajlamosabbak lehetünk a bezárkózásra, és a részvétlen, rideg magatartásra is.

Nap Neptun kvadrát: November 13-án egzakt. Nagyon elbizonytalanodhatunk, döntéseinket nehezebben hozzuk meg, a csalódás, csalás, átverés lehetősége is fennáll. Zavaros, kaotikus helyzetekkel találkozhatunk.

Merkúr Uránusz trigon: November 16-án egzakt. Felerősödhet az intuíciónk, ezoterikus érdeklődésünk. Kreatívabbak lehetünk. Váratlan, hirtelen jó ötleteink támadhatnak.

A Mars november 16-án reggel átlép a Nyilasba. A Nyilas Mars nagyon tud lelkesedni, magasabb, szellemi célok felé törni. Távlati tervei vannak. Nem csak ő lelkes, másokat is tud lelkesíteni, de nem elég kitartó, a nagy lelkesedése hamar alább hagy. Hajlamos a túlzásokra, és önmaga túlértékelésére is. A Nyilas kettős jegy, a Mars az akarat, tehát a Nyilas Mars legalább két dolgot akar egyszerre, és jó ha legalább az egyik célját eléri.

Merkúr Juipter szextil: November 16-án egzakt. Irodalmi, szellemi képességeink, magasröptű filozofikus gondolataink előtérbe kerülhetnek. Emelkedettebb szellemi tevékenységeket folytathatunk, meggondoltabbak cselekedhetünk.
Forrás: Astrologia.atw.hu