KezdőlapZeneEurovízióA Compact Disco képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon

A Compact Disco képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon

-

Lázasan próbáltak a héten az Eurovíziós Dalfesztiválra döntősei, hogy szombat este mindenki a legjobbat nyújtsa A Dal döntőjében, a tét ugyanis Magyarország képviselete Bakuban.

Hirdetés

Elsőként Király Linda és fivérei léptek színpadra, majd következett Gyurcsík Tibor aki Back In Place dalával lépett immár másodszorra a színpadra. Tóth Gabi a piros szerelést feketére cserélte, ennek ellenére előadása most is kíválóra sikeredett. Negyedikként a Compact Disco lépett színpadra, majd érkezett Ónodi Eszter és Jordán Adél az ABBA Waterloo című dalával. A svéd banda ezzel a számmal megnyerte az 1974-es Eurovíziós Dalfesztivált.

A kis szünet után érkezett Fábián Juli és Zoohacker „Like a child” című dalával. Hatodikként a Vízió című dalt vitte színpadra Caramel, aki már egy Megasztárt is megnyert. Nika hosszú évek óta ismét a reflektorfénybe került, remélem ezúttal sokat fogunk még hallani róla. Az estét Heincz Gábor “Biga” zárta Learning To Let Go című dalával.

Hirdetés

A döntőben a nézők már a műsor első perceitől szavazhattak közel másfél órán keresztül. Egy számról maximum tíz szavazatot regisztrált a rendszer, és mivel normál díjazású sms-ről van szó, nem küldenek visszaigazolást a sikeres kézbesítésről.

Az sms-szavazás lezárását követően a közjegyző által hitelesített eredményt a két műsorvezető, Gundel Takács Gábor és Kapócs Zsóka ismertette. Ezek alapján Király Linda és fivérei, Caramel, a Compact Disco és Heinz Gábor „Biga” jutott tovább.

A zsűri pedig úgy döntött, hogy a Compact Disco képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon 2012-ben.

Szerintetek méltán nyert a Compact Disco ?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek