Heti horoszkóp

Érvényes: 2024 április 22 - 2024 április 28.

KOS márc. 21 - márc. 21


Igyekezzen semmit sem ráerőszakolni a környezetére. Nemcsak azért, mert nem jár sikerrel, hanem mert még az ellenkezőjét is érheti el vele és csúnyán pórul járhat. Ugyanakkor a labilis, agresszív típusú emberekkel különösen legyen óvatos a napokban. Kerülje a velük való konfliktust. Ügyeljen arra, hogy ne csak munkából álljanak a mindennapjai, különben ki fog teljesen fáradni lelkileg.

Szerelem

Nem veszi észre, de elkezdett a kedvese idegeire menni. Mostanában túl sok elvárást támaszt vele szemben és mindenért csak panaszkodik. Ezzel a magatartással csak elüldözi vagy egy komolyabb vitát fog kirobbantani. Az egyedülállók túl magasra tették a lécet, így ne csodálkozzanak, ha nem akar jönni az álompartner.

Karrier

A munkahelyén kicsúszhatnak a dolgok kezei közül. Túl sokat vállalt és emiatt figyelmetlenné vált, arról nem is szólva, hogy meglehetősen fáradt és dekoncentrált lesz a napokban. Legyen elővigyázatos, mert komoly hibákat ejthet, amiknek kellemetlen következményeik lehetnek. Ellenben rátalál egyik kollégájának személyében egy barátra.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21



Mostanában saját magát csaphatja be, ha hagyja, hogy érzelmei vezéreljék. Összekeveri velük a tiszta megérzéseit, így a napokban többször is kínos, kellemetlen helyzetbe kerülhet. Ne hozzon komoly döntéseket a napokban, és azt is kerülnie kellene, hogy mindenféle ígéretet tegyen. Ahogy azt is, hohy felesleges áldozatokat hozzon, mert nem kapja meg azt értük, amit szeretne!

Szerelem

Megfontoltabbnak, következetesebbnek kellene lennie a kapcsolatában. Egyik nap még beleegyezik valamibe és azt mondja rendben van, míg a másik nap már ellenzi. Nem tud kedvese magán kiigazodni, azt meg pláne nem tolerálja, hogy mindenért rajta veri le a port. Legyen megértő a párjával és ne az ellenséget, hanem a társat lássa benne. A szinglikre viszont forró flörtök várnak a napokban.

Karrier

Áldozatokat kell hoznia céljai elérésének érdekében. Ez azt jelenti, hogy ideje odatennie magát. Lehet, hogy pénzt vagy időt kellene befektetnie, esetleg kicsit szorgalmasabbnak lennie. Ne csak várja a sült galambot. Ellenben segítségre lelhet, de akár egy olyan támogatóra is, aki közelebb viheti vágyai megvalósításához. Ám ha így lesz, annak is ára lesz.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


A kompromisszumot keresse, és ne annak a lehetőségét, hogy az igazát hangoztassa. Rosszul hiszi, hogy mindenben Önnek van igaza. Emellett néha hirtelen elöntheti a düh és az indulat, olyankor igyekezzen nem kiereszteni a másik félre a haragját.

Szerelem

Ha mindenáron felakarja hozni régi sérelmeit, akkor óvatosan tegye. Ne az legyen a cél, hogy mindent a párja fejére olvasson, hanem, hogy megoldást találjanak a problémáira. Legyen nyitott és igyekezzen megérteni a kedvese szemszögét is. Az egyedülállók ne legyenek túl kíváncsiak, mert rossz néven veheti az, akivel ismerkednek.

Karrier

Már látja az alagút végét. Nemsokára feladatai végére ér vagy pedig sikeresen megvalósítja a céljait. Éppen ezért, vegyen nagy levegőt és adjon bele így a vége felé apait-anyait. Megéri szorgalmasnak lennie, nem marad el a siker. Hamarosan látni fogja, sőt, még élvezheti is munkájának gyümölcsét. Még akár anyagi helyzetét is pozitív irányba terelheti.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Legyen elővigyázatos a héten, mert sajnos több alkalommal is kommunikációs problémái akadhatnak. Egyrészt nem sikerül Önnek a legmegfelelőbben kifejeznie magát. Más esetben pedig maga lehet az, aki félreért másokat. Emellett sokszor megfeledkezik magáról és olyankor hajlamos a felszínre engedni a kevéssé előnyös oldalát.

Szerelem

Amennyiben ígért valamit a kedvesének, azt feltétlenül tartsa be. Amúgy sem ártana, ha lépéseket tenne kapcsolatuk megújításának érdekében. Nem azért, mert bárki is kikacsintgat, hanem mert kezd ellaposodni a kapcsolatuk. Egy kellemes kirándulás, utazás, randi egy új helyen meg egy-egy szenvedélyes éjszaka óriási dobna a kapcsolatukon.

Karrier

Ne mondjon le az elképzeléseiről azért, mert nem hisznek benne. Pont, hogy ki kellene mellettük tartania és küzdenie értük. Ugyanakkor legyen résen, mert kisebb galibába keveredhet a munkahelyén. Minden helyzetben igyekezzen bölcsen megválogatnia a szavait, mert elég lehet egyetlen rossz szó ahhoz, hogy elszabaduljon a pokol.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Folyton mások gondjával-bajával foglalkozik és alig jut ideje a sajátjaira. Ez persze szép dolog, de ha nem változtat rajta, a saját élete látja majd kárát és az egészsége is. Így is tapasztal már egy-két fizikai kellemetlenséget. Vegye ezeket intő jelnek és kezdjen el magával többet törődni! Jót tenne Önnel egy kis utazás vagy kirándulás a hétvégén!

Szerelem

Vagy úgy fogadja el a kedvesét, ahogy van, vagy pedig sehogy. De le kell tennie arról a vágyáról, hogy megpróbálja megváltoztatni. Éppen ezért ezt vegye fontolóra és inkább azelőtt engedjeel, hogy túlságosan szorosabb lenne a kapcsolatuk, mert később ki fognak ütközni az ellentétek. A friss kapcsolatban élőknél ugyancsak elkezd lemállani a máz a partnerükről és ez okozhat fennakadásokat.

Karrier

Egyik ismerőse egy kivételes lehetőséggel áll elő, amit érdemes lenne megfontolnia. Ám jó esély van arra, hogy az a munka külföldön, esetleg másik városban van, de lehet már az is gondot okoz Önnek, hogy eleve munkát kellene váltania. Ne utasítsa vissza egyből, hanem gondolja át a dolgot. Adjon magának időt és ha kell, beszéljen róla egyik szerettével, így elkerülheti, hogy később megbánja a döntését.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Valakinek szüksége lenne a segítségére, de valószínűleg nem mer magához fordulni. Segítse ki azzal, hogy megkönnyíti a helyzetét és felajánlja segítségét. Mostanában kissé elhanyagolta rokonait, érdemes lenne felfrissítenie a velük való kapcsolatát, mert sok új dolgot tudhatna meg és még akár jelentős lelki támogatást is nyújthatnának magának.

Szerelem

Kedvese tehet valamit, amivel megbántja vagy kiderülhet egy korábbi vétsége és ez nagy port kavarhat a kapcsolatukban. Magán múlik, hogy megtud-e neki bocsátani vagy sem. Ne bízza ezt a kérdést másra. Előbb higgadjanak le, de ne várjanak túl sokat azzal, hogy beszéljenek a gondjaikról. Az egyedülállók kellemetlen helyzetbe hozhatják magukat azzal, ha egyszerre több személlyel ismerkednek.

Karrier

Felébred Önben a vágy, hogy továbbtanuljon, esetleg szakmát váltson. Új kihívásokra vágyik. Nézzen szét, tudja meg milyen lehetőségei vannak, csak arra ügyeljen, hogy ne hirtelen felindulásból hozzon döntést. Olyan szakmát, illetve olyat tanuljon, amit utána tud hasznosítani, pénzt kereshet vele. Érdemes lehet erről beszélnie olyanokkal, akik hasonlóba vágták a fejszéjüket.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Nem áll harmóniában az, amit mond, illetve tesz azzal, amit gondol. Emiatt pedig több kellemetlenség is érheti a napokban. Sokszor nagyon is tudja, mit kellene tennie és még sem az teszi. Ha valamiben tévedne, legyen magával kicsit elnézőbb, hiszen Ön is csak ember, előfordulhat, hogy hibázik. Viszont lehetne empatikusabb a környezetével.

Szerelem

A héten igencsak hangsúlyossá válik életében a szerelem és az erotika. Talán egy új kedvesnek köszönhetően vagy mert a párjával újra felfedezik egymást. Engedje át magát az érzelmeinek, merje megmutatni a fantáziáját. Vegye elő romantikus, szenvedélyes énjét. Egészen az ujja köré tekerheti a kedvesét, ha úgy akarja, karizmája nem ismer határokat.

Karrier

Lehetősége adódik arra, hogy javítson az anyagi helyzetén. Plusz munkát vállalhat, de az is lehet, hogy egy sokkal jobb munkalehetőség merül fel a jelenlegihez képest. Ne vesse el csak azért, mert túl kényelmes ahhoz, hogy változtasson. Ha fontos Önnek a pénz vagy, hogy olyan munkát végezzen, amit szeret is, akkor ne legyen rest váltani!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Mostanában hajlamos megbántani másokat csak azért, mert nem úgy történnek a dolgok, ahogy azt Ön szeretné. Könnyen elveszíti a fejét, dühbe jön és meggondolatlanuk cselekszik. Ki van merülve lelkileg és ezért nem képes már több mindent elviselni. Mielőbb ki kellene kapcsolódnia, akár elutaznia, másképp a kapcsolatai és egészsége láthatja kárát jelenlegi állapotának.

Szerelem

Nehéz napokat él át, de kedvese segíteni fog abban, hogy otthon kikapcsolódjon és elengedje magát. Éppen ezért ne vesszen vele össze, hanem engedje, hogy elvarázsolja, ellazítsa magát. Ő lesz a napokban a legfőbb támasza. Hallgassa meg, mert sokszor igen hasznos és bölcs dolgokat mond magának, amik a segítségére lehetnek.

Karrier

Anyagi helyzete nem alakul túl fényesen és a munkahelyén is problémák merülhetnek fel. Felelősségre vonhatják egy hibájáért, de legalábbis negatív kritikát kaphat és ez teljesen hazavágja lelkileg. Próbálja meg elengedni a dolgot. Tanuljon a hibájából, de ne világ tragédiájaként fogja fel a történteket és ne a kollégáin töltse ki a mérgét.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Bízzon az ösztöneiben a napokban, mert általuk elkerülheti, hogy kellemetlenség érje. Bármi is történjék, igyekezzen nem túlreagálni, hanem vegye lazán, könnyedén a dolgot. Sokat segítene hangulatán és lelki jólétén, ha több időt szánna pihenésre és szórakozásra. Mostanában túl komolyan vette az életét és elfelejtett szórakozni, boldognak lenni.

Szerelem

Egyes Nyilasoknál felmerül annak a lehetősége, hogy újra kapcsolatba kerüljenek a volt kedvesükkel. Csak akkor menjenek bele, ha valóban tanultak a múltbéli hibáikból és képesek változtatni önmagukon és a kapcsolatukon. Más Nyilasok pedig készen állnak megállapodni a kedvesük mellett. Az ő viszonyuk a napokban még harmonikusabb és szorosabb lesz.

Karrier

Olyan helyzet állhat fenn a munkahelyén, ami miatt kénytelen lesz új munkahely után nézni. Lehet, hogy pont erre van szüksége ahhoz, hogy megmerje valósítania a terveit és akár saját vállalkozást indítani vagy külföldön keresni egy jobb munkalehetőséget. Ne kapkodja el a döntést! Sőt, érdemes lenne beszélnie elképzeléseiről a szeretteivel is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Kétszer is gondolja meg, kit avat a bizalmába, mert előfordulhat, hogy valaki visszaél vele. Ugyanakkor történhet valami a napokban, ami teljesen kihozza a sodrából. Nincs értelme magában fortyognia és elnyomnia érzéseit, nyugodtan mondja ki mi bántja és egy bizonyos emberrel kapcsolatos, akkor beszéljen vele róla. Egyetlen konfliktust se hagyjon nyitva.

Szerelem

Kedvesének szüksége lehet a támogatására. Érdemes lenne meghallgatnia és megnyílnia felé. Ne ítélkezzen felette és nem is kell mindjárt bölcs tanácsokkal elhalmoznia, éppen elég az, ha meghallgatja. Az egyedülállókat valaki kitartóan ostromolja, ajánlatos lehet elgondolkodniuk azon, hogy esetleg esélyt adnak az illetőnek.

Karrier

Már így is túlvállalta magát, de még mindig képes lenne újabb feladatokat elvállalni. Okosan teszi, ha inkább befejezi a meglévőket és a végükre jár, mert bár nem gondolja, de egy-kettőre elúszhat a feladatokkal és akkor megnézheti magát. A hosszú távú tervei szépen beérnek, nincs szükség arra, hogy a jelenleginél jobban hajtson értük.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Nem ártana rendbe tennie a kapcsolatait. Ha valakivel már súlyosan megromlott a viszonya, akkor tegyen lépéseket annak érdekében, hogy helyrehozzák vagy pedig végleg befejezzék. A napokban készen áll néhány drasztikusnak tűnő változást megtenni az életében. Így egyesek akár arra is juthatnak, hogy lakhelyet vagy esetleg országot váltanak.

Szerelem

A következő napok próbára teszik a kapcsolatát. Olyan problémák merülnek, amik megtépázhatják a viszonyukat. A napokban fog igazán kiderülni, mennyire erős a viszonyuk és mennyire tudnak összedolgozni, csapatként viselkedni. Ettől függ a kapcsolatuk jövője. A szinglik olyan kapcsolatba készülnek belemászni, ahol csak harmadikak lehetnek. Érdemes ezt alaposan fontolóra venniük!

Karrier

Nem elég álmodozni, itt az ideje, hogy a tettek mezeire lépjen. Ha elégedetlen a jelenlegi helyzetével, akkor változtasson, ne csak arról álmodozzon, hogy majd jobb lesz. Célszerű lehet a barátaival megosztania szándékát, mert még az is lehet, hogy valamelyikük a segítségére lesz. Ugyanakkor kerülje annak a lehetőségét, hogy egyik kollégájával vitába bonyolódjon.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Mostanában hajlamos illúziókba ringatni magát. Megpróbál szépíteni ott, ahol inkább szembe kellene néznie a valósággal, ami nem annyira pozitív, mint amilyennek hinni próbálja. Így, hogy a szőnyeg alá söpri a gondjaid, csak még rosszabbak lesznek. Ráadásul annyira érzékeny, hogy könnyen félreérti mások szándékait és gondolatait, amelyekből kellemetlenségei adódhatnak.

Szerelem

A napokban könnyen hajba kap a kedvesével. Nincsenek egy hullámhosszon és persze Ön jelnek értelmezi, hogy nem tartoznak össze. Ne hirtelen felindulásból, egy nyűgös napján akarjon párkapcsolati döntést hozni, mert azt nagyon megbánná. Az egyedülállók legyenek elővigyázatosak azzal, ha a munkahelyükön kívánnak titkos viszonyt folytatni.

Karrier

Nehezére esik koncentrálni, így előfordulhat, hogy kisebb hibákat ejt a munkahelyén. Ennek ellenére képes lenne a napokban jótékonykodni és olyan szívességre, feladatokra is igent mondani, amelyekre inkább nemet kellene. Ne akarjon mártír lenni, inkább fókuszáljon a saját teendőire. Valójában még Ön az, aki segítségre szorulhat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>