szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Denise Richards azt állítja, nem tudja eltartani két kislányát, ezért volt muszáj saját valóságshowban szerepelnie a gyerekekkel közösen.

Denise Richards színésznőnek tartja magát, és valóban szerepelt jónéhány filmben, bár ismertnek még mindig elsősorban egy pucér leszbikus jelenet miatt számít. Meg azért, mert megkapta a legviccesebb nevű Bond-lány címet is. Richards később hozzáment a nála jóval idősebb, ital- és drogproblémáiról hírhedt szoknyavadász Charlie Sheenhez, akinek két kislányt is szült, de házasságuk hamar tönkrement. A válás nem volt szép történet, mindkét fél kivette a részét a sárdobálásból, és ha csak a fele igaz annak, amit elmondtak, már akkor is megérdemelték egymást. Az egykori házaspár azt állítja, gyermekeik érdekeit mindenek fölé helyezik, de sajnos nehéz ezt a kijelentést komolyan venni tetteik fényében.

Legalábbis a mami valóságshow-jában való szereplés valószínűleg nem a gyermekpszichológusok által javallott kezelés olyan óvodáskorú kislányoknak, akiknek az apukájuk, a volt feleség szerint, verte a családot, és rendszeresen online pornóval szórakoztatja magát; míg az anyukájuk, a volt férje szerint, ostoba, hazug és rosszindulatú.

Egy bírósági határozat értelmében Richards nem szerepeltetheti a lányokat a tévében Sheen engedélye nélkül, amit az apa meg is tagadott, azonban végül a bíró mégis engedélyezte azt a felek meghallgatása után.

Az első rész május 26-án kerül adásba, és a beharangozó alapján, amelyben Richards meztelenül is látható, sztriptízrúdon pörög és jelentős mennyiségű káromkodás hagyja el szépséges ajkát, nem kifejezetten javítja a színésznőről kialakult képet.

Az amerikai média jelentős része kételyeit fejezte ki a valóságshow bevezető kampányát látva, amelynek során Richards körbehaknizta szinte az összes beszélgetős műsort. Whoopi Goldberg például igen kultúráltan próbálta megérteni a The View-ban, hogy vajon a tévében való szereplés milyen módon jelenti annak a megvalósulását, hogy Richards „megvédi a lányokat a nyilvánosságtól”, ahogy azt többször is kijelentette. A csinos színésznő válaszul sértődötten csak annyit mondott, a gyerekei keveset jelennek meg a műsorban, egyébként másnak is van gyerekes valóságshowja, akkor neki is lehet, és különben pedig meghalt az anyukája.

Richards korábban azzal indokolta a reality elvállalását, hogy szüksége van a pénzre, mert különben nem tudja eltartani a lányait, és nemrégiben Sheen még a tartásdíj fizetését is beszüntette.

Bár Charlie Sheen mostanában ritkán reagál konkrét válaszokkal az őt ért vádakra, barátai azonnal siettek őt tisztázni a médián keresztül. A névtelenül nyilatkozó Sheen csapattagok szerint Richards havonta 52 ezer dollárt kap gyerektartásra, ami magyar forintban közel 8 millió forintnak felel meg, és első hallásra nem rossz pénznek tűnik, de a színésznő anyai gondoskodása talán ennél többet követel meg.

Már ha igaz bármi is az egészből. A lényeg, hogy az anyuka dicsőségére a két egészen kicsi gyerek mindennapos, még az eddignél is közelebbi kapcsolatot létesít a média bulvár oldalával.

hvg.hu Shake

Melleit mutogatta a miniszter asszony

Olaszországban egy volt topless modell kezébe adták az esélyegyenlőségi ügyek intézését. Mara Carfagna a kormányfő Berlusconi tévéjében is dolgozott.

MTI Tech

Újabb titkos ufóaktákat tettek közzé a világhálón

Köztünk vannak-e, értünk jönnek-e futurista repülő csészealjakon a földönkívüliek? Akit ezek a nyugtalanító kérdések izgatnak, az immár interneten is tanulmányozhatja az eddig szupertitkosnak minősített brit dokumentumokat, amelyek az ufókról az elmúlt évtizedekben felhalmozódtak.

Shake

„Ha látjuk a melleink közti árkot, mások is látják”

Ha a céges partin a főnök valakinek a dekoltázsán felejti a szemét, az illető biztos lehet benne, hogy rossz ruhát választott. Díjkiosztókon, céges ünnepségeken, ügyfelekkel való üzleti poharazgatáson hamar elfelejtik a férfiak a munkahelyi szabályokat, főleg, ha erre okot adnak a női munkatársak.

MTI Kult

Megrongálták az ötezer éves Stonehenge-t

Feltehetően szuvenír-vadászok rongálták meg Nagy-Britanniában az ötezer éves Stonehenge-t. Az English Heritage (Angol Örökség) kulturális szervezet közleménye szerint a vandálok vésővel és csavarhúzóval pattinthattak le egy pénzérme nagyságú kődarabot. A további károkozást az őrség akadályozta meg, akik észrevettek két férfit a bronzkori építmény közelében - olvasható a BBC honlapjának hírei között.

hvg.hu Tech

Hova tegyük a laptopot és a kamerát, ha utazunk?

Napjaink felhasználóinak utazás közben is szükségük lehet mobiltelefonra, fényképezőgépre, PDA-ra vagy laptopra, és ezeket megfelelő helyen kell tárolnunk, ha valóban biztonságban akarjuk tudni méregdrága kütyüinket. Nemcsak a mit, a mibe is fontos kérdés lehet ekkor.

hvg.hu Shake

Fülöp herceg: a sokgyerekes családok teszik tönkre a világot

Az angol királyi család igen ritkán foglal állást valamiről a nyilvánosság előtt és ha igen, azt általában a a BBC-ben teszi. Ám most az ITV kereskedelmi televízió kapott zöld utat, stílusosan, hogy leadhassa Sir Trevor McDonald dokumentumfilmjét Fülöp hercegről. A királynő férje, aki hírhedt környezetvédő, a kétrészes filmben néhány ökológiai jelenséget véleményezett és felszólította az emberiséget, hogy aki hisz Istenben, az váltson zöldre.

Összeverte, majd magára hagyta 17 éves áldozatát, emberölésért vették őrizetbe

Összeverte, majd magára hagyta 17 éves áldozatát, emberölésért vették őrizetbe

Hogyan szüntette meg Lettország az orosz pénzmosást?

Hogyan szüntette meg Lettország az orosz pénzmosást?

Hosszú sorban állnak az Azahriah-féle cipőért a rajongók

Hosszú sorban állnak az Azahriah-féle cipőért a rajongók

Eltávolítaná tokás portréját az Ausztrál Nemzeti Galériából az ország leggazdagabb üzletasszonya

Eltávolítaná tokás portréját az Ausztrál Nemzeti Galériából az ország leggazdagabb üzletasszonya