KezdőlapBulvárMegszületett Peller Mariann kisfia

Megszületett Peller Mariann kisfia

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Peller-Mariann

Hétfő reggel egy egészséges kisfiúnak adott életet Peller Mariann. A baba, aki a Kornél nevet kapta, és édesanyja is jól vannak.

Hétfőn reggel megszületett a Story4 műsorvezetője, Peller Mariann kisfia. Kornél ilyenkor legfontosabb paraméterei: 3700 gramm és 58 centiméter. A hírek szerint a baba és édesanyja is kiváló egészségnek örvendenek – írja a Kiskegyed.hu.

„A kisfiúnk és az édesanyja is jól vannak – árulta el a boldog édesapa. – Kornél nagyon szép baba, Mariannt látom benne. Leírhatatlan érzés a kezemben tartani a gyermekünket, ez egy igazi csoda! Annak ellenére, hogy élettanból és anatómiából is szigorlatoztam, még most is rácsodálkozom a babánkra. Vele igazán teljes lett a családunk, nagyon boldogok vagyunk. Igaz, hogy a nagy hó miatt két órába telt, mire beértünk a kórházba, de annyi baj legyen…
Még fel sem fogom, hogy ez a pici ember a miénk.”

A Story4 műsorvezetője terhességének ideje alatt kismamablogot indított “Vendég a testemben” címmel, amelyben a legbensőbb titkokat tartalmazó írások is felkerültek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet