KezdőlapBulvárKiszel Tünde egy 21 éves fiú mellett ismét megtalálta a boldogságot

Kiszel Tünde egy 21 éves fiú mellett ismét megtalálta a boldogságot

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

kiszel-martin

Legalábbis ezt állította az RTL Klub riporterének, amikor a csatorna új párjával forgatott vele interjút.

A 21 éves Martin és Kiszel Tünde kapcsolata még friss, szerelemről egyikőjük sem mer még beszélni, de a naptárdíva már kislányának, Donatellának is bemutatta új párját, aki csak 8 évvel idősebb Donatellánál.

Martin, akit egyáltalán nem zavar a több évtizednyi korkülönbség, nemrég a Való Világ-ból ismert Cristoferrel készített videóklipet, amelyet a YouTube-on több százan megtekintettek már.

“Nagyon sok fiatal férfiból hiányzik az érzelem, az érzelmi intelligencia, a kedvesség, tisztesség, tisztelet és ez ugye megvan bennem, és ez által megkörnyékeztem a Tündét, ami neki nagyon tetszett.” – vallja a fiú az RTL Klub riporterének.

A hűtlen Károllyal eltöltött időszak és más szerelmi tévutak után tehát lehet, hogy a naptárdívára boldogság vár, bár a szókimondásról ismert Tünde ezúttal szokatlanul óvatosan fogalmaz.

“Szerelemről még korai lenne beszélni.” – nyilatkozta Kiszel Tünde, aki hozzátette, egyelőre nagyon jól érzik magukat, a mának élnek.

Martin elmondta, egészséges féltékenység van benne, az RTL Klub riportját lent láthatják:

Forrás: RTL Klub

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet