Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Heti Horoszkóp március 18-tól

Közzétéve: 2013. 03. 18. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika vagy Kos vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod!
  KOS    


(március 21. - április 20.)

A heti csillagállás kiemelten kedvező ezen jegy számára, itt az ideje, hogy végre kimozdulj otthonról, és új barátokat szerezz. A hét közepi túlhajtottságnak jó ellenszere egy kis pihentető szórakozás. Rád fér, hogy lazíts, kikapcsolódj, jól érezd magad, s olyan emberek vegyenek körül, akiket nagyon szeretsz! Régi barátokkal találkozhatsz, mely önmagában is nagy örömöt okozhat neked.

  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Mindig fontosak voltak baráti kapcsolataid, de ezen a héten bizonyítanod is kell azt, hogy valóban lehet rád számítani. Amikor túl vagytok az adódott gond megoldásán, itt az ideje, hogy közösen elmenjetek szórakozni is. Remekül érezheted magad, rég nem látott ismerősök is újra feltűnnek életedben. Ha magányos vagy, ezen a héten beköszönhet a szerelem is. Nem elképzelhetetlen, hogy egy régi dolog indul újra…


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Elérkezett a várva várt nyugalom, vagy akár a pihenés ideje. Mindeközben egy régi barát, vagy régi szerelem tűnhet fel életedben. Vigyázz, a hirtelen fellobbanó érzelmek, könnyen félrevezethetnek. Inkább próbálj meg kikapcsolódni, feltöltődni energiával, hisz a következő hetekben igen nagy szükséged lesz a tartalékokra. Ha még magány a társad, nagy esélyt kapsz, hogy megismerd az igazit a hét második felében.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Ez a hét a nagy elgondolkozások, mélázások hete lesz. A tavaszi fáradtság miatt nincs sok kedved ellátni feladataidat, amit környezeted nem néz jó szemmel. Az élet nagy kérdésein gondolkodsz, mi hogyan működik, miért, s hogyan alakulnak bizonyos dolgok. Folyamatos töprengésedet végül másoknak sikerül megszakítaniuk, ne utasíts vissza semmilyen meghívást!


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Bár nem az a jellemző rád, hogy bármi áron vitába keveredj valakivel, de mégis az elmúlt hetekben annyi negatív dolog halmozódott fel benned, hogy ha nem adod végre ki magadból a dühödet, abból előbb-utóbb baj lesz, és esetleg olyan valakin csattanhat az ostor, aki meg sem érdemli. Inkább törj össze magányosan pár tányért, s utána mosolyogj egy nagyot! Ha másokat okolsz saját baklövéseidért, az csak még több ellentétet szül.


  SZÛZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen jegy tulajdonsága, hogy mindig kész újabb szerelemre, most még akkor is, ha esetleg állandó kapcsolatban él. Bizony ezen a héten horogra akadhat egy kellemes kis kaland, mely lelkivilágodat is felbolygatja. Nem számítottál a lehetőségre, de nem bírsz neki ellenállni. Úgy tűnik, nem tudsz magadon uralkodni, így csak azt javasolhatom, hogy légy óvatos, most elcsúszhatsz egy banánhéjon… Időben mérlegeld, mit is szeretnél valójában.


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

Jó formában vagy a héten, aminek neki kezdesz, sikerrel be is fejezed. Új ötletek fogannak meg benned, hosszú távú terveid születhetnek. Ne feledd viszont, hogy egyszerre inkább csak egy dologgal foglalkozz, így azt biztosan sikerrel zárhatod. Ha kapkodsz, hamar túlterheled magad, s képtelen leszel megfelelni az elvárásoknak. Márpedig ezt a luxust nem engedheted meg magadnak.


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Ezekben a napokban nem lesz sok kedved dolgozni, tevékenykedni. Szerencsére olyan napok várnak rád, amikor a feladatok sem halmozódnak fel a hétvégére. De azért légy óvatos, hisz környezetedben olyan ember is figyelheti tevékenységedet, akivel nem igazán kedvelitek egymást, így kihasználhatja mélázásodat, nem odafigyelésedet. Most jusson időben eszedbe: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Úgy tűnik pénzügyeid, egzisztenciád is végre szilárd talajon áll. Váratlan munkaajánlatot is kaphatsz, melyre butaság lenne nemet mondani! Hisz nemcsak jól jön az ajánlat, hanem hosszútávon kamatoztathatod a kialakulóban lévő kapcsolataidat. Gondolj a jövődre, s arra, hogy, ha most bebizonyítod, hogy értesz a szakmádhoz, máskor is felkínálják a pluszmunka lehetőségét. Saját vállalkozást is alapíthatsz.


  BAK    



(december 22 - január 20.)

Tele vagy energiával, jókedvvel, minden napra találsz munkád mellett egyéb elfoglaltságot is. Már terveid vannak a következő hetekre is, s lassan Te is elmehetsz szabadságra, ha van ilyen jellegű terved. Erre már nagyon készülsz, bizony rád fér némi pihenés. De amíg még kötelezettségeid vannak munkád terén, addig figyelj oda, nehogy elfeledkezz valami elvégzendő feladatról! Otthonod is több odafigyelést igényel.


  VÍZÖNTÕ    


(január 21 - február 18.)

Marsnak köszönhetően feszült leszel ezen a héten, s ez kihat magánéletedre, munkádra egyaránt. Indokolatlan veszekedésekbe bonyolódsz, mindennaposak a súrlódások körülötted. Mintha szánt szándékkal keresnéd a bajt és a konfliktus lehetőségét mostanában. Időszerű lenne elgondolkodnod mi az oka ennek a tarthatatlan állapotnak, s lerendezned a feszültséget okozó problémát. Ne dugd a homokba a fejed, az nem megoldás.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

A bolygók együttes negatív hatása miatt, most abból adódnak a konfliktushelyzetek, hogy nem vagy hajlandó felvállalni azt, hogy beszélj a problémákról, inkább homokba dugod a fejed. Nem cselekszel helyesen, visszafojtod a bánatodat, dühödet, így nem csak Te nem tudod megoldani a gondjaidat, hanem a neked segíteni akaróknak sem hagyod, hogy legalább jó tanácsokkal lássanak el. Nyiss a világ felé, hisz az is nyitott rád.

Forrás: Ezoterikus.hu